Børn

ARKEN for børn 

  

ARKEN FOR BØRN 


Kom og leg i MODELLEN
I hele 2014 udstilles kunstneren Palle Nielsens legendariske værk MODELLEN fra 1968 i ARKENs største udstillingsrum Kunstaksen. Modellen er en installation i form af en legeplads, hvor børn mellem 3-12 år kan lege, bevæge og udtrykke sig frit. Der er traktordækslanger, skumgummihoppeborge, maling, pap og papir, udklædningstøj, ansigtsmaling, musik og planteværksted.
Læs mere

KREATIV

KREATIV er ARKENs værksted, der med sin åbne og lyse arkitektur giver de optimale muligheder for at arbejde med tegning, maleri, skulptur og lære om materialer og medier. De to fløje bruges i hverdage til undervisningsforløb; den ene fløj er indrettet som værksted med plads til praktisk arbejde og den anden fløj er indrettet til at arbejde med digitale medier. Midterrummet er et åbent værksted, hvor børn og voksne sammen kan sætte sig og tegne eller læse. Børn er velkomne til at hænge deres tegning op på de store magnetvægge.

Under udstillingen Modellen er KREATIV kun åbent i forbindelse med bookede forløb og aktiviteter.

Materialerne i KREATIV er sponsoreret af AV FORM


Familiesøndag
Hver søndag er der Familiesøndag på ARKEN. Vi holder åbent værksted kl. 11 - 16 i udstillingen Modellen, hvor børn med voksne kan deltage i praktiske aktiviteter. Hør legeværterne i Modellen om, hvad dagens tema er. Det er gratis at deltage i Familiesøndag, når man har betalt entré til museet. Tilmelding er ikke nødvendig. 


Stranden
Museumsbesøget kan afsluttes med en tur på stranden bag ARKEN eller i området omkring museet, hvor der bl.a. er gode muligheder for at se på dyreliv. Information om strandparken
 

 

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis