Picnic og performance

Den 10. maj kl. 16.30-19.30 


Picnic og performance på fabrikken Kalenderbillede_Stockter
Hartmut Stockter ved en tidligere performance.
Foto: Anders Rosforth

Den 10. maj inviterer Byhøst og ARKEN til picnic og performance på fabrikken, Prags Boulevard. Byhøst byder på en vild tre-retters middag, og ARKEN præsenterer ved denne lejlighed en performance i Hundertwassers ånd ved den tyskfødte kunstner Hartmut Stockter.


Hartmut Stockter er ikke direkte inspireret af Friedensreich Hundertwasser, der lige nu kan opleves på ARKEN, men han interesserer sig for relationen mellem natur og menneske og er et eksempel på Hundertwassers aktualitet.


Stockter optræder ofte i rollen som The Daytripper, et kunstnerisk alter ego, der tager på udflugt i naturen for at nærstudere planter og dyr som bittesmå biller og vandlopper. Der er lidt af en gal opfinder over ham – og han viser os til sin performance den 10. maj et udsnit af sine skulpturer i form af finurlige, hjemmelavede instrumenter til studiet af naturen. Det er ikke til at sige, om det bliver frøperspektivperiskopet, regnormeambulancen, sommerfuglevægten, brændenældestøvlerne eller fuglehuset til aflytning af fuglefodtrin.


Se det fulde program for arrangementet og læs mere om pris og tilmelding på www.byhøst.dk.


 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis