Børnefamilier

ARKEN for børnefamilier

 

ARKEN tilbyder et hav af muligheder for børn og deres forældre.

 

Barn_400


KREATIV

KREATIV er ARKENs værksted, der med sin åbne og lyse arkitektur giver de optimale muligheder for at arbejde med tegning, maleri, skulptur og lære om materialer og medier. De to fløje bruges i hverdage til undervisningsforløb; den ene fløj er indrettet som værksted med plads til praktisk arbejde og den anden fløj er indrettet til at arbejde med digitale medier. Midterrummet er et åbent værksted, hvor børn og voksne sammen kan sætte sig og tegne eller læse. Børn er velkomne til at hænge deres tegning op på de store magnetvægge.


Familiesøndag
Hver søndag er der Familiesøndag på ARKEN. Vi holder åbent værksted kl. 11-16 i KREATIV, hvor børn kan deltage i praktiske aktiviteter og gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger. Hver måned har et nyt tema, hvilket du kan læse mere om under familiesøndag. Det er gratis at deltage i Familiesøndag og tilmelding er ikke nødvendig. 


Se denne søndags aktiviteter her

 

Ferieworkshops

I forbindelse med skolernes ferier arrangerer ARKEN workshops, koncerter og lign. for børn og unge.

 

Se næste tilbud om ferieworkshops her

 

Stranden

Museumsbesøget kan om sommeren afsluttes med en tur på stranden. Resten af året er der mulighed for at gå på opdagelse i Strandparken i området omkring museet. Her er der bl.a. mulighed for at opleve et rigt dyreliv.


Information om Strandparken

 

 

 

Praktisk information

Puslebord

Der findes pusleborde i underetagen.

Barne- og klapvogne

Af hensyn til museets sikkerhed er barne- og klapvogne ikke tilladt i udstillingsområderne. Vi udlåner paraply-klapvogne og bæreseler i billetsalget.

Mad og drikke

Medbragt mad og drikke må ikke nydes på museet. Istedet henviser vi til museet café, der blandt andet tilbyder lækre menuer for børn og voksne.

Læs mere 
Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 95 kr.
Grupper (mindst 10): 80 kr.
Pensionister: 95 kr.
Studerende: 75 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis