Børnefamilier

ARKEN for børnefamilier

 

ARKEN tilbyder et hav af muligheder for børn og deres forældre.

 

Barn_400


Kom og leg i MODELLEN
I hele 2014 udstilles kunstneren Palle Nielsens legendariske værk MODELLEN fra 1968 i ARKENs største udstillingsrum Kunstaksen. Modellen er en installation i form af en legeplads, hvor børn kan lege, bevæge og udtrykke sig frit. Der er traktordækslanger, skumgummihoppeborge, maling, pap og papir, udklædningstøj, ansigtsmaling, musik og planteværksted.

I MODELLEN er frihed, fantasi, kreativitet, nærvær og kropslighed nøgleord. Børnene kan følge deres egne kreative indfald, udfolde sig og prøve sig selv af i en positiv legestemning. Modellen er bemandet af legeværter, hvis rolle er at lege med, inspirere og understøtte børnene i deres kreativitet.


Modellen er for 3-12 årige, men onsdag aften også for unge og voksne. 

Praktisk information

KREATIV

KREATIV er ARKENs værksted, der med sin åbne og lyse arkitektur giver de optimale muligheder for at arbejde med tegning, maleri, skulptur og lære om materialer og medier. De to fløje bruges i hverdage til undervisningsforløb; den ene fløj er indrettet som værksted med plads til praktisk arbejde og den anden fløj er indrettet til at arbejde med digitale medier. Midterrummet er et åbent værksted, hvor børn og voksne sammen kan sætte sig og tegne eller læse. Børn er velkomne til at hænge deres tegning op på de store magnetvægge.

Under udstillingen Modellen er KREATIV kun åbent i forbindelse med bookede forløb og aktiviteter.

Materialerne i KREATIV er sponsoreret af AV FORM


Familiesøndag
Hver søndag er der Familiesøndag på ARKEN. Vi holder åbent værksted kl. 11 - 16 i udstillingen Modellen, hvor børn med voksne kan deltage i praktiske aktiviteter. Hør legeværterne i Modellen om, hvad dagens tema er. Det er gratis at deltage i Familiesøndag, når man har betalt entré til museet. Tilmelding er ikke nødvendig.


Se denne søndags aktiviteter her

 

Ferieworkshops

I forbindelse med skolernes ferier arrangerer ARKEN workshops, koncerter og lign. for børn og unge.

 

Se næste tilbud om ferieworkshops her

 

Stranden

Museumsbesøget kan om sommeren afsluttes med en tur på stranden. Resten af året er der mulighed for at gå på opdagelse i Strandparken i området omkring museet. Her er der bl.a. mulighed for at opleve et rigt dyreliv.


Information om Strandparken

 

 

 

Praktisk information

Puslebord

Der findes pusleborde i underetagen.

Barne- og klapvogne

Af hensyn til museets sikkerhed er barne- og klapvogne ikke tilladt i udstillingsområderne. Paraply-klapvogne må gerne medbringes. Vi udlåner paraply-klapvogne og bæreseler i billetsalget.

Mad og drikke

Medbragt mad og drikke må ikke nydes på museet. Istedet henviser vi til museet café, der blandt andet tilbyder lækre menuer for børn og voksne.

Læs mere 
Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis