Spørg KLUB ARKEN

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vores medlemmer ofte stiller. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende en mail til KLUB ARKEN:


Tlf.: 70 20 60 22, tirsdag - fredag kl. 10-13, mandag lukket.
E-mail: klubarken@arken.dk

 

 

MEDLEMSKORT


Jeg har meldt mig ind i KLUB ARKEN. Hvor lang tid går der, før jeg får mit medlemskort?

Der går ca. 1 uge, fra vi har registreret din betaling, til du modtager medlemskortet. Har du betalt via girokort, bør du være opmærksom på, at det kan tage op til 5 hverdage, fra du har betalt, til KLUB ARKEN modtager din betaling.

 

Medlemskabet er betalt, men jeg har endnu ikke modtaget mit medlemskort. Hvad gør jeg, hvis jeg vil besøge ARKEN, inden jeg får kortet?

Indtil du modtager kortet, kan du benytte kvitteringen for betalingen som entrébillet til museet. Har du meldt dig ind og betalt dit medlemskab under et besøg på ARKEN, kan du bruge det midlertidige medlemskort, du har fået udleveret.

 

Får jeg et nyt medlemskort, når jeg fornyer mit medlemskabet?

Nej, vi registrerer din betaling elektronisk, så du fortsat skal benytte det kort, du fik ved indmeldelsen.

 

Jeg har mistet mit medlemskort. Hvordan får jeg et nyt?

KLUB ARKEN skal have besked, hvis du mister dit medlemskort. Vi sender herefter et nyt medlemskort til dig i løbet af en uge.

 

 

ÆNDRING AF MEDLEMSKAB

  

Kan jeg ændre mit medlemskab midt i et medlemsår?

Du kan opgradere et medlemskab midt i et medlemsår. Prisen udregnes som differencen i medlemskabsprisen gange det antal måneder, der er tilbage af medlemskabet - dog minimum 65 kr. Det er ikke muligt at få reduceret prisen midt i et medlemsår ved fx at ændre et parmedlemskab til et enkeltmedlemskab.

 

Kan jeg ændre mit medlemskab ved fornyelse?

Ja, når du fornyer medlemskabet med en ny periode, kan du ændre medlemskabet. Har du fx et enkeltmedlemskab og i mellemtiden er blevet pensionist, skal du informere KLUB ARKEN, så du kan få pensionistrabat.

 

 

FORDELE

  

Er der en særlig indgang for medlemmer på ARKEN?

Nej, desværre. KLUB ARKENs medlemmer skal bruge samme indgang som de øvrige gæster.

 

Får jeg særlige fordele andre steder, hvis jeg melder mig ind i KLUB ARKEN?

Ja, et KLUB ARKEN medlemskab giver gratis adgang til Henie Onstad Kunstsenter i Oslo og gratis adgang med ledsager til Kestnergesellschaft i Hannover.  
KLUB ARKEN Arrangementer

  

Hvordan bliver jeg inviteret?

Arrangementerne bliver annonceret i KLUB ARKEN Magasinet, der udkommer 3 gange om året - i april, august og september. Du kan også tilmelde dig KLUB ARKENs månedlige nyhedsbrev på www.arken.dk - under fanebladet Nyhedsbreve - hvor du får aktuelle tilbud, information om særudstillinger og medlemstilbud fra ARKEN CAFÉ OG SHOP.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

I KLUB ARKEN Magasinet kan du læse, hvordan du tilmelder dig det enkelte arrangement. Som regel skal du ringe eller sende en mail til KLUB ARKEN. Ved rejser og arrangementer uden for museet, kan det dog være, at du skal ringe til medarrangøren eller fx Billetlugen.dk.

 

Må jeg tage en ledsager med?

Enkelte arrangementer er kun for medlemmer, da der er meget få pladser. Ved ferniseringer er det tilladt at tage en gært med. Det samme gælder ved inspektørforedragene, dog skal der betales for gæsten. Firmaer og kunstforeninger, der er medlemmer af KLUB ARKEN, kan dog få lov at invitere flere gæster. Men kun hvis der er pladser nok, og de har tilmeldt sig på forhånd.

 

 

KONCERTER 

  

Hvor mange koncert-billetter kan jeg som medlem få rabat på?

Du kan købe op til 4 billetter til KLUB ARKEN-pris.
Øvrige billetter skal du betale fuld pris for.

BØRN

  

Kommer børn gratis ind på ARKEN?

Ja, børn og unge (0-17 år) kommer gratis ind. Der er børnesøndage hver søndag. ARKEN CAFÈ tilbyder også en børnemenu.

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis