Familieapp

ARKENs Familieapp

På opdagelse i ARKENs samling

 

Familieguiden er inspiration til nye oplevelser på museet og opdagelser i kunsten for børn og voksne. Familieapp’en er billeder af kunstneren Grayson Perrys gamle bamse og ekstravagante motorcykel, som han bruger i mange af sine kunstværker.  Og Familieapp’en er svar på spørgsmål som: Hvorfor mangler nogle numre i rækken af sommerfugle i Peter Holst Henckels værk World of Butterflies? Men det er blot noget af det, som I kan se og få svar på, hvis I går på opdagelse i samlingen og hører museets guide for familier.

 

Forbudt for voksne
En del er hemmelig - kun for børn! Ved alle værkerne er en del af guiden alene for børneøre. Her får børnene udvalgte informationer om værkerne, som de forhåbentligt efterfølgende vil dele med deres voksne. Vi håber, at denne lille leg vil være med til, at børn og voksne sammen går på opdagelse i værkerne, får en god dialog om kunsten og sammen bliver klogere på ARKENs samling.

Familieguiden præsenterer værker af kunstnerne Peter Holst Henckel, Grayson Perry, Damien Hirst og Pascale Marthine Tayou.


Bagefter kan I gå i KREATIV og eksperimentere med at skabe billeder. PÅ ARKEN kan I finde materiale og idéer til en kreativ opgave.

 

Det er gratis at lytte med
Du kan scanne QR-koden her med din smartphone, så bliver du ført direkte hen til Familieapp på Itunes App Store eller Android Market. Du kan downloade en QR-scanner i App Store eller Android Market.

Du kan også gratis låne en ipod på ARKEN og prøve Familieguiden.

QR

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis