ARKEN BGK

BGK forside600
 

  

HAR DU TALENT?

- Gode idéer og mod til at prøve dem af?

 

Hvis du gerne vil optages på kunstneriske uddannelsessteder som kunstakademierne, arkitekt- og designskolerne, film- og fotoskolerne, forfatterskolen samt uddannelser inden for oplevelsesøkonomi, grafisk design, animation/tegneserie og spiludvikling, er ARKEN BGK en uddannelse, der kan åbne dørene for dig.

 

BGK 

Billedkunstnerisk GrundKursus er en talentskole, der gennem målrettet undervisning giver dig mulighed for at udvikle dine kreative sider. Undervisningen varetages af profesionelle kunstnere, performere, designere og ARKENs kunstformidlere der hver især tilrettelægger undervisningsforløb med udgangspunkt i deres egen kunstneriske praksis. I forlængelse af undervisningen får kursisterne mulighed for at arbejde med materialer og formgivning i praksis. Gennem praktiske forløb oparbejder kursisterne færdigheder, der styrker deres evne til at udtrykke sig visuelt.

 

På ARKEN BGK får du optimale muligheder for at udvikle dine kunstneriske talenter i inspirerende omgivelser. ARKENs samling, skiftende særudstillinger og forskning skaber basis for undervisningen.

 

Målgruppe 

ARKEN BGK er for unge mellem 15 og 25 år. Optages du på ARKEN BGK får du mulighed for at forlænge din ungdomsuddannelse med et år.


Kontakt 

For yderligere information kontakt kunstformidler Thorbjørn Bechmann på tlf. 43 57 34 57 thorbjoern.bechmann@arken.dk

 

ARKEN BGK er støttet af Bikubenfonden.   

 

Bikubenfonden loge lille

BGK STUDIETUR »

BGK har været på studietur i Warszawa

BGK UNDERVISNING »

Læs om BGK undervisningsforløb og undervisere

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis