undervisning

BGK undervisning2010
                                                                                                  Undervisning ved Colonel

Undervisning

ARKENs samling og forskning i samtidskunst danner grundlag for undervisningen på ARKEN BGK. I en vekselvirkning mellem undersøgelse, færdigheder, teori og refleksion arbejdes der frem imod optagelse på en videregående kreativ uddannelse.

På ARKEN BGK arbejder vi med alle medier. Sideløbende med den obligatoriske undervisning er du i høj grad med til at forme din egen uddannelse. En stor del af undervisningen består af dit eget arbejde. De sidste to år har du mulighed for at fordybe dig i netop de medier, som interesserer dig.   

 

Undervisere

Undervisningen varetages af skiftende professionelle kunstnere i samarbejde med ARKENs kunstformidlere. På den måde vil de konkrete forløb som udbydes, varetages af skiftende kunstfaglige undervisere. Dette giver mulighed for at udnytte ARKENs samling, forskning og rammer optimalt.

Kunstformidler Thorbjørn Bechmann udvikler, tilrettelægger og underviser sammen med skiftende gæstekunstnere.


Undervisningstider

Tirsdag kl. 15.00 -  16.45
Onsdag kl. 16.00 -  20.45
Samt i enkelte weekender


Studietur

Hvert forår rejser BGK på en studietur for at få inspiration og ny viden. I foråret var BGK i Amsterdam. Tidligere ture er gåret til blandt andet Warszawa, Wien, Berlin og Grønland for at se på kunst og arkitektur. Du kan læse mere om studieturen her . BGK har også været i Nuuk for at lave en udstilling i det nybyggede kulturhus Katuaq. Læs mere om studieturen her.

Forløb 

ARKEN BGK tilbydes som et 3 eller 4-årigt undervisningsforløb, der kan suppleres med en 4-årig gymnasial uddannelse på CPH West eller andre gymnasier.
CPH West tilbyder særligt attraktive vilkår for at integrere BGK i din gymnasiale uddannelse.


Økonomi

Undervisningen er gratis, men der er en deltagerbetaling på 2000 kr. årligt til dækning af materialer. Derudover skal du forvente udgifter i forbindelse med en årlig studietur.
Er du studerende ved CPH West, betaler gymnasiet deltagerbetalingen.

 

Studieordning

Download studieordningen for BGK undervisning

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis