OJD

Annie & Otto Johs. Detlefs' Fonde OJD logo     

Det er via en generøs donation på 52 mio. kroner fra Annie & Otto Johs. Detlefs' Fonde OJD, at ARKENs anden udbygning blev muliggjort. Annie & Otto Johs. Detlefs' Fonde OJD har ligeledes doneret ni værker af den tyske kunstner Anselm Reyle, som hænger permanent i Detlefs-Salen.

 

Annie og Otto Johs. Detlefs lægger stor vægt på, at de penge, de giver, skal være til glæde for både de mennesker, der modtager pengene, og dem, der kommer til at bruge det projekt, som ægteparret har valgt at støtte. I forbindelse med ARKENs udbygning har de således ikke alene tænkt på museets gæster, men også på det personale, som skal arbejde i de nye lokaler. Derfor betingede de sig, at personalet var med i udviklingsprocessen og blev hørt både om behov og løsningsforslag.  

 

Annie & Otto Johs. Detlefs’ Fonde OJD har også doneret ARKENs kunstpris og ARKENs rejselegat og flere værker til museets samling. Kunstprisen er Danmarks største på 100.000 kr. Den suppleres af to rejselegater på hver 50.000 kr. Kunstprisen tildeles en samtidskunstner eller kunstnergruppe, som har markeret sig med et enestående kunstnerisk bidrag på den internationale samtidskunstscene. 
  
   

 OJD 2009

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis