Om ARKENs Kunstpris og Rejselegat

Kunstprislogo 2011

  

ARKENs Kunstpris

 

ARKENs KUNSTPRIS er doneret af Annie & Otto Johs. Detlefs' Almennyttige Fond. Kunstprisen tildeles en samtidskunstner eller kunstnergruppe, som har markeret sig med et enestående kunstnerisk bidrag på den internationale samtidskunstscene.

Prisen gives for en kunstnerisk indsats, der gennem sit høje internationale niveau og globale udsyn i særlig grad bidrager til udviklingen af den eksperimenterende, nytænkende og debatskabende samtidskunst. ARKENs kunstpris er en personlig hædersbevisning, som kan anvendes efter prismodtagerens ønske. Prisen kan ikke søges, og den er på 100.000 kr.

 

  

ARKENs Rejselegat 

 

ARKENs REJSELEGAT er også doneret af Annie & Otto Johs. Detlefs' Almennyttige Fond. Rejselegatet har til formål at fremme unge kunstneres og kuratorers kendskab til og dialog med den internationale kunstscene.

Legatet skal åbne mulighed for, at yngre kunstnere og kuratorer kan rejse ud og indsamle information om kunstlivet i udlandet, se udstillinger, foretage research, få ny inspiration, etablere netværk og udveksle idéer og viden. Rejselegatet kan ikke søges, og det tildeles professionelt arbejdende billedkunstnere og kuratorer. Den samlede legatpulje er på 100.000 DKK årligt og uddeles i to legatportioner på hver 50.000 DKK.

 

 

OJD logo ANNIE & OTTO JOHS. DETLEFS' ALMENNYTTIGE FOND

 

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis