ARKENs rejselegat 2011

Kunstprislogo 2011ARKENs rejselegat 2011 går til Eva Steen Christensen og Rune Gade

  
DONERET AF ANNIE & OTTO JOHS. DETLEFS' ALMENNYTTIGE FOND 

Annie og Otto Johs. Detlefs overrækker ARKENs rejselegat til Eva Steen Christensen


Eva Steen Christensen


Eva Steen Christensens skulpturer og installationer tager udgangspunkt i arkitektur og velkendte hverdagsgenstande. Ved at bearbejde og omforme genstandene berøver hun dem deres funktionelle logik og forvandler dem til absurde og fascinerende skulpturer fra en ukendt drømmeverden.

Eva Steen Christensen får ARKENs rejselegat for sin evne til at udfolde og levendegøre skulpturen som medie i dag samt for hendes unikke sanselige udfoldning af det rumliges verden af muligheder.

 

Annie og Otto Johs. Detlefs overrækker ARKENs rejselegat til Rune Gade


Rune Gade

 

Rune Gade er lektor og Ph.D. på Institut for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet og forhenværende formand for Statens Kunstråd. Rune Gade har gennem en lang årrække bedrevet forskning, undervisning og formidling på et forbilledligt højt niveau. Ud over dansk og international samtidskunst er hans forskningsområder bl.a. fotografi, performance, kønsteori og ikke mindst museologi.


Rune Gade modtager ARKENs rejselegat for sin store kunsthistoriske forskningsindsats, sit unikke engagement i undervisning og for sin centrale betydning som inspirator i det danske kunstfelt.

 

 

OJD logo ANNIE & OTTO JOHS. DETLEFS' ALMENNYTTIGE FOND 


 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis