Superflex

SUPERFLEX

KUNST, BUSINESS OG VELGØRENHEDSuperflex arbejder på grænsen af traditionel kunst. I stedet for kunstværker udarbejder de "værktøjer", der skaber nye typer møder mellem mennesker og sætter alternative projekter i gang.

Superflex Biogas i Afrika, 1997

 SUPERFLEX Superflex Biogas i Afrika, 1997


Beskrivelse

Superflex Biogas i Afrika er en omfangsrig installation, der består af en række elementer: en ballon, tre videoer, tre serigrafiske tryk, en teknisk tegning, fotografi, et bord, et akvarium, guldfisk og stole. Elementerne fortæller om kunstnergruppens biogasanlæg i Afrika.

Om værket
Superflex Biogas i Afrika er både et kunstværk og en alternativ energikilde. Installationen illustrerer Superflex' arbejde med at udvikle en bæredygtig energikilde til fattige isolerede landfamilier i udviklingslande. I 1997 introducerede Superflex et biogasanlæg, der blev installeret i en landsby i Tanzania.
Læs mere

Om Superflex' kunst generelt

Superflex beskriver deres kunstneriske projekter som redskaber eller værktøj. Superflex Biogas i Afrika er både et seriøst forslag til en konkret forbedring af hverdagen i et udviklingsland og et kunstværk, som giver anledning til overvejelser over forholdet mellem rige og fattige lande.
Læs mere


Superflex

MERE OM KUNSTNERNE

Superflex portræt

Se biografi

De er alle uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi, men udstiller altid samlet under firmanavnet Superflex.....

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis