Carin Ellberg

CARIN ELLBERG

NÅR MOR LEGER


Carin Ellberg forvandler hverdagens genstande til romantiske, humoristiske, men også alvorlige fortællinger om hjemmet og den identitet, der knytter sig til hjemmet.

Sunrise III, 2002

 CARIN ELLBERG Sunrise III, 2002Beskrivelse
En stor, rund sollignende form hænger på væggen og spreder sine stråler ud på gulvet. Den runde form er brun. Den er lavet af sammenbundne nylonstrømper dyppet i lim, så de nu er stive og strittende. Mellem strømperne ligger legetøj; biler, huse og figurer spredt ud.

Om værket
Skulpturen er et kunstfærdigt udført landskab, som Ellbergs egne børn kunne have hjulpet hende med at udføre. "Strålerne" fra de sammenknyttede nylonstrømper danner floder, forhøjninger og andre landskaber og sætter samtidig rammerne for legetøjets udfoldelser.
Læs mere

Om Ellbergs kunst generelt

Afsættet for Ellbergs kunst er de nære omgivelser og oftest hjemmet. Hun studerer og tager genstande fra sit eget miljø og placerer dem i tegninger, malerier og installationer. Hendes værker består typisk af legetøj, tøj, køkkenredskaber og møbler, der sættes sammen til utraditionelle objekter, som vi ikke sædvanligvis møder i vores eget hjem, men som bestemt er genkendelige.
Læs mere

Carin Ellberg

MERE OM KUNSTNEREN

Carin ellberg

Se biografi

Carin Ellberg forvandler hverdagens genstande til romantiske, humoristiske, men også alvorlige fortællinger om hjemmet og den identitet, der knytter sig til hjemmet.....

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis