Udstillinger

AKTUELLE UDSTILLINGER

 

1. februar - 7. september 2014 
Hundertwasser - KUNSTNER OG ØKOAKTIVIST 

Den østrigske kunstner Friedensreich Hundertwasser (1928-2000) havde en mission med sin kunst. Udstillingen viser hans højst aktuelle holdninger til økologi og bæredygtig arkitektur i samspil med hans farverige malerier, grafik, design samt aktivistiske livsstil. Han var en kunstner, der livet igennem kæmpede for individets frihed og den komplette harmoni mellem natur og menneske.

 

1. februar - 7. september 2014
NATURLIGVIS - ARKENs Samling 

Den aktuelle udstilling med Hundertwasser har inspireret os til at præsentere værker fra ARKENs samling, der kredser om menneskets forhold til og syn på naturen. Kunstnerne kaster hver deres blik på den sanselige, vildtvoksende og indimellem konstruerede natur, som omgiver os.

 

9. februar - 7. december 2014
MODELLEN: PALLE NIELSEN 

Modellen - En model for et kvalitativt samfund! Den danske kunstner Palle Nielsens (f.1942) legeplads er børnenes univers, et slaraffenland af fri leg og kreativ energi. Den er også et symbolsk rum, der inviterer de voksne til at reflektere over værdier, normer og samværsformer. Palle Nielsen har nyfortolket sin legendariske udstilling Modellen på Moderna Museet i Stockholm i 1968.


FORTLØBENDE
AI WEIWEI: CIRCLE OF ANIMALS/ZODIAC HEADS 

Circle of Animals/Zodiac Heads er et hovedværk af den kinesiske kunstner Ai Weiwei (f. 1957). Skulpturgruppen er deponeret på ARKEN af Frahm Samlingen, og viser de tolv dyr i den kinesiske dyrekreds. Ai Weiwei kredser i sin kunst ofte om menneskerettigheder og kritik af det kinesiske samfund.

 

Fortløbende  
ANSELM REYLE-DONATION

I 2012 modtog ARKEN en stor donation til DETLEFS-SALEN fra Annie & Otto Johs. Detlefs’ FONDE OJD. Donationen består af ni værker skabt af den fremtrædende tyske kunstner Anselm Reyle (f. 1970). Hovedparten af værkerne er lavet særligt til rummet.


Fortløbende
DAMIEN HIRST-DONATION  

ARKEN har modtaget en stor donation fra The Merla Art Foundation, London stiftet af Dennis og Jytte Merla Dresing på otte værker af den centrale britiske kunstner Damien Hirst (f. 1965). Damien Hirsts værker rejser eksistentielle spørgsmål til menneskets position i tilværelsen.NATURLIGVIS - ARKENs Samling
NATURLIGVIS - ARKENs Samling »

Læs mere om udstillingen


MODELLEN: PALLE NIELSEN
MODELLEN: PALLE NIELSEN »

Læs mere om udstillingen


AKTUEL UDSTILLING
AKTUEL UDSTILLING »

Se ARKENs Anselm Reyle-donation i DETELFS-SALEN


AKTUEL UDSTILLING
AKTUEL UDSTILLING »

Stor Hirst-donation til ARKEN kan opleves i museets nye Damien Hirst-sal


Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 95 kr.
Grupper (mindst 10): 80 kr.
Pensionister: 95 kr.
Studerende: 75 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis