udstillingsrum

De bedste rammer for kunsten


 

For at skabe de bedste rammer for kunsten er det nødvendigt med fleksible rum, da kunstværkerne kommer i alle former, størrelser, materialer, farver osv. ARKENsOprindelige udstillingsrum udstillingsrum er fleksible, og rummene svinger mellem lav og høj loftshøjde, smalle lukkede rum og store åbne. Når man går gennem udstillingerne får man, udover en kunstnerisk oplevelse, også en rumlig oplevelse.

 

 

ARKENs udstillingsrum er præget af enkelhed. De oprindelige udstillingsrum er karakteriseret ved højt til loftet og vægge i rå stil af beton. De nye udstillingsrum fra 2008 har forsænkede lofter, og rummene ligger som hvide bokse i flydende kontakt med hinanden.

 

 

De nye udstillingsrum er beklædt med fiberplader, som gør det lettere at opsætte skiftende udstillinger. Lys, ventillations- og sikringsanlæg er indrettet, så rummene honorerer de store krav, der i dag stilles, når der skal vises kostbar kunst.   Nye udstillingsrum

 

 

De nye udstillingsrum ligger i direkte forlængelse af de oprindelige rum. Museets egen samling udstilles permanent i de oprindelige rum, mens de nye huser de mere klassiske særudstillinger, og Kunstaksen danner rammen om de skiftende udstillinger af samtidskunst. Således føres du igennem samtidskunstudstillingerne i Kunstaksen og udstillingen med ARKENs permanente samling inden du når til de skiftende særudstillinger i de nye rum.

 

ARKEN forsøger konstant at konfrontere og udfordre sine gæster. Det bliver de bl.a. ved at møde den klassiske, den moderne og den helt nye kunst i tæt samspil. 

 

 

 

DETLEFS∙SALEN »

Den flotte sal rummer museets Anselm Reyle samling.

KUNSTAKSEN »

Kunstaksen er ARKENs rygrad og Danmarks største udstillingsrum

FOYEREN »

Rummet der samler museets veje

BIAKSEN »

Den markante røde biakse skærer sig gennem museet

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis