Dokumentar på ARKEN CHANNEL

Dokumentarfilm på ARKEN CHANNEL 


ARKEN har i samarbejde med DR og Casablanca Film produceret to dokumentarfilm, der sætter fokus på den rivende udvikling, som både indisk kunst og mode undergår lige nu. Nu kan man se begge dokumentarfilm på ARKENs egen videokanal ARKEN CHANNEL.


INDISK MODE PÅ CATWALKEN - MANISK ARORA
Et filmhold har fulgt den indiske guru og tøjdesigner Manish Arora over tre dage i Delhi i Indien, hvor han har sin tøjvirksomhed, Manish Arora, samt i Paris, hvor han også bor og arbejder, og ved hans sidste store modeshow i Paris i foråret 2012.

Det er der kommet en spændende og personlig film ud af, hvor Manish Arora levende fortæller om kendte store ikoner, såsom Lady Gaga og andre store stjerner, der bærer hans fantastiske kreationer. Men også det at være "ladies Tailor" med de udfordringer, der ligger i at bevæge sig i denne til tider flamboyante verden.


SE FILMEN HERINDIA ART NOW

Et filmhold har i foråret 2012 fulgt fire førende indiske samtidskunstnere i den hektiske metropol Delhi i Indien. Det er der kommet en spændende film ud af med Bharti Kher, Vivan Sundaram og kunstnerparret Thukral & Tagra.

Hver især har de sit helt eget udtryk på den kunstneriske scene, både i Indien men også på den internationale scene, hvor deres meget forskelligartede kunst i dag bliver solgt til skyhøje priser.

Indisk samtidskunst er for øjeblikket inde i en rivende udvikling, og filmen fortæller levende om de enkelte kunstneres inspiration, om drivkraften og de historier, der er vigtige at få fortalt via kunsten.

Filmen tager os med rundt i et univers af installationer og modetøj af gammelt skrald, elefanter beklædt med bindier og popkunst med svævende huse på en lyserød himmel...SE FILMEN HER

 

 

Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis