DELTAG

Aktiv deltagelse 

På ARKEN har du mulighed for at forholde dig aktivt til kunsten. Vi tilbyder forløb målrettet brugere i alle aldersgrupper:

 

Undervisning                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                ARKEN Målgruppen for museets undervisning er børnehaver, grundskolen og ungdomsuddannelserne. Vi tilbyder undervisningsforløb og workshops i særudstillinger, samlingen og arkitektur. Forløbene planægges med vægt på aktiv deltagelse, flerstemmighed og selvreflektion for at fremme deltagernes læring.

 

Studerende og undervisere
Museet afholder løbende kurser og workshops for lærere, pædagoger og studerende med interesse for museumsundervisning. Se kalenderen for kommende tilbud. 
 

Børnefamilier
Hver weekend holder udstillingen Modellen åbent værksted, hvor børn og deres voksne kan arbejde praktisk med et udvalgt tema. Hør Legeværterne i Modellen om, hvad dagens tema er. 

 

Ferieworkshops
I forbindelse med skolernes sommer-, efterår- og vinterferie arrangerer museet workshops for børn og deres voksne. Aktiviteterne annoncerers på hjemmesiden og kræver tilmelding.

 

Unge
ARKEN tilbyder forskellige aktiviteter for unge i alderen 14 - 25 år. BGK er museets talentskole, hvor unge kan søge optagelse og  følge workshops med aktuelle samtidskunstnere. På ARKEN Brobygning kan unge i et ugeforløb blive mere afklaret omkring valg af uddannelse.

 

Voksne
ARKEN tilbyder male- og tegnekurser for voksne. Kurserne tager afsæt i museets skiftende udstillinger og tilbydes forår og efterår. 

 

Materialerne i værkstedet KREATIV er sponsoreret af AV FORM

 

UNDERVISNING
UNDERVISNING »

Læs om ARKENs mange undervisningstilbud


FAMILIESØNDAGE
FAMILIESØNDAGE »

Hver søndag holder ARKEN åbent værksted for børn og deres voksne


ARKEN BGK
ARKEN BGK »

Læs mere om ARKENs talentskole BGK


Kreative kurser  for unge
Kreative kurser for unge »

Se, hvordan museet kan hjælpe unge i deres uddannelsesvalg


WORKSHOPS FOR VOKSNE
WORKSHOPS FOR VOKSNE »

Læs om, hvad museet tilbyder af kreative aktiviter for voksne


Arken
Tlf: 43 54 02 22
Skovvej 100
2635 Ishøj
Åbningstider
Tirsdag-søndag: 10-17
Onsdag: 10-21
Mandag: Lukket
Entrépriser
Voksne: 50 kr.
Grupper: 50 kr.
Pensionister: 50 kr.
Studerende: 50 kr.
Børn under 18: Gratis
KLUB ARKEN: Gratis