ARKEN SHOP

ARKEN SHOP er områdets førende designbutik med et inspirerende miks af nordisk design, kunstbøger og lækre gaveartikler.
ARKEN SHOP

Foto: Emma Thunbo

Kendte klassikere, nordisk kvalitetsdesign, sjovt legetøj til de mindste, postkort, gavekort, plakater og et stort udvalg af bøger om dansk og international kunst, arkitektur, foto og design. ARKEN SHOP er områdets førende designbutik med et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og de sidste nye tendenser på designscenen. Nøgleordene er kvalitet og originalitet.

ARKEN SHOP

Foto: Emma Thunbo

Gratis adgang til butikken

Hvis du mangler en gave eller blot ønsker at forkæle dig selv, så er der altid gratis adgang til ARKEN SHOP – også når du ikke skal se udstillingerne.

KLUB ARKEN

Medlemmer af KLUB ARKEN får 50% rabat på ARKENs egne kataloger og plakater samt 10% rabat på et stort udvalg af butikkens øvrige varer. Læs mere

Gavekort til ARKEN

Gavekort til ARKEN kan købes i vores webshop her.

Kontakt ARKEN SHOP

Tlf. 43 57 34 50 / [email protected]

ARKEN EDITION

ARKEN EDITION er eksklusive litografier af internationalt anerkendte kunstnere, som udstiller på ARKEN eller er repræsenteret i museets samling.

ARKEN inviterer løbende nye kunstnere til at skabe litografier i det anerkendte grafiske værksted Edition Copenhagen. Litografierne laves i et oplag på 75-100 stk., og det første tryk af hver kunstner optager vi i ARKENs samling.

Litografierne kan købes i ARKENs webshop eller i museumsbutikken på museet.

Se værkerne i serien her

Den anerkendte britiske kunstner Clare Woods skaber sit bidrag til ARKEN EDITION.

ARKEN WEBSHOP

I ARKENs webshop kan du købe merchandise fra aktuelle og tidligere udstillinger.

Læs ARKENs handelsbetingelser

 

SE OGSÅ