ARKEN U30

Med et ARKEN U30-medlemskort får du, som er under 30 år, gratis adgang til ARKEN i et helt år, samt masser af rabatter og medlemsfordele.
ARKEN U30

Andreas Golder, Gekackt non est pictum, 2006. ARKENs samling

På ARKEN Museum for Moderne Kunst kan du opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. Museet ligger smukt placeret i naturskønne omgivelser og har foruden en spændende skulpturpark også en flot sandstrand som nabo. ARKEN præsenterer dansk, nordisk og international kunst – fra de nye, unge talenter til de etablerede navne – og med et ARKEN U30-medlemskab får du gratis adgang til museet i et helt år + en gratis kop filterkaffe, hver gang du besøger os.

ARKEN U30

Paola Pivi, We are the Alaskan Tourists, 2019. Installationsfoto fra ARKEN. Foto: Tina Agnew

Medlemskabet koster kun 175 kr. og giver foruden gratis entré også 10% rabat i ARKEN SHOP, 10% i ARKEN CAFÉ og 50% rabat på udstillingskataloger og plakater.

Du bliver inviteret til ferniseringer, hvor du kan se museets særudstillinger før de åbner for offentligheden og til en række andre events.

Se alle kommende events i kalenderen her

 

Medlemsfordele

Gratis adgang til ARKEN i et helt år

1 kop gratis filterkaffe hver gang du besøger ARKEN

Invitation til ferniseringer

Foredrag i forbindelse med nye udstillinger

Invitation til særarrangementer og kunstture i ind- og udland

10% rabat i ARKEN CAFÉ. Kun rabat for kortholder

10% rabat på de fleste varer i museumsbutikken

50% rabat på ARKENs egne plakater

50% rabat på ARKENs egne kataloger

Køb U30-medlemskab her

ARKEN U30 er et medlemskab for unge mellem 18 og 29 år. Medlemskab kan tegnes frem til den dag man fylder 30 år. Medlemskabet kan købes i ARKENs billetsalg eller via ARKENs webshop. ARKEN U30 kan også købes som gave – find gavekortet her.