DECEMBER PÅ ARKEN


1. december til 31. december 2023 11-17

I hele december kan du komme i julestemning på ARKEN. Du får også rig mulighed for at komme af med dine vinterfrustrationer eller søge tilflugt i mindre julede udstillinger og oplevelser. Uanset hvad du er til i december, så garanterer vi, at du bliver helt klar til jul og nytår.

Du kan designe dit helt eget superfede og unikke julepynt inspireret af ARKENs kunst. Lav nisseguirlander i opløsning, flettede regnbuer, julekugler med hypno-effekt, eksploderende stjerner, mosgroede skovlanterner og kærlige kræmmerhuse lige til at tage med hjem eller hænge på ARKENS svævende juletræ.

Du kan også gå på opdagelse i den friske luft ude på kunstøen og få inspiration til din pynt fra skulpturparken. Efter jul kan du fortsætte kreativiteten og designe artsy nytårshatte og opturs party-pynt.

I arkitekturværkstedet kan du designe fremtidsjuletræer og pynt af murbrokker, ler, bambus og andet bæredygtigt materiale og bedazzle med glimmer og glitrende sten. Du kan også være med til at fællesbygge et krybbespil til Baby Yoda.

Bliver du træt af al den søde julestemning kan du kigge ned i Esben Weile Kjærs fællesværk The Room We Shared og remixe vintertræthed og undergrundsstemning på vægge, borde og stole.

Når sulten trænger sig på, kan du og dine venner eller familie tage en smut i vores café med den smukke udsigt ud over vandet.

Vi glæder os til at se jer til en artsy og kreativ december!

 

DECEMBER PÅ ARKEN

Julepynt på ARKEN, 2023

SE OGSÅ