KLUB ARKEN: GALLERIVANDRING I ESPLANADEOMRÅDET

Tag på gallerivandring med KLUB ARKEN og oplev området ved Esplanaden.


12. maj 2023 kl. 16-17:30

Kom med på en spændende guidet gallerivandring i området ved Esplanaden i København K hvor vi besøger 4 forskellige gallerier på 1,5 time med kunstformidler Camilla Rohde Madsen fra Nammagorium.

I bliver introduceret til udstillingerne og kunstnerne på gallerierne, møde galleristerne, hvis de har tid og der er mulighed for at stille masser af de spørgsmål.

Vi starter hos Collaborations by Tania & Thomas Asbæk, som er er en rådgivningsvirksomhed, der præsenterer egne udstillinger.

Tania & Thomas har gennem mange år etableret samarbejde med en lang række rigtig gode internationale gallerier og kunstnere.

Formidlingen af kunsten hos Tania & Thomas er i top på forståelig og givtig vis, og man kommer altid derfra med en dybere forståelse og glæde ved kunsten.

Derefter går vi videre til Galleri Maria Friis, som er endnu et galleri, af nyere dato. Maria Friis har samlet på kunst siden 2012, hvor hun opdagede billedkunstens enorme inspirationsmuligheder. Måske er Maria en af Danmarks største kvindelige kunstsamler, for hun ejer en imponerende samling af toneangivende samtidskunst. Hendes tidligere luksus-lingeri i sin butik Fogal, er nu flyttet til en forretning på St. Kongensgade 116B, som nu åbner som galleri.’

Næste stop er Galleri Weinberger Schandorff, Esplanaden 8D. I 2019 blev galleriet relanceret under navnet dette navn, da der kom nye yngre kræfter til: Mathias og Frederik, som ejere. Galleriet har et skarpt fokus på det konkrete og abstrakt nonfigurative arbejder fra nyere tid og frem til i dag. Galleriet beskæftiger sig primært med billedkunst af europæiske og amerikanske kunstnere.

Sidste stop er Alice Folker Gallery, Esplanaden 14. Et galleri med hovedfokus på nye talenter og nye kunstnere fra danske og udenlandske kunstakademier. Galleriets koncept giver en temmelig enestående chance for, at samlere kan erhverve sig værker af kunstnere, som Alice Folker mener at være på randen af et gennembrud. Galleriet ønsker også at åbne kunstscenen op for nye samlere, da målet er værker i en prisklasse, hvor flere kan være med.

Mødested: Collaboration by Tania & Thomas Asbæk. St. Kongensgade 118, 1264 København K

Max 25 deltagere

Pris: 195,- pr. deltager (køb billet via din medlemsside)

Tilmelding
Køb af billet til arrangementet foregår via ARKEN WEBSHOP.

Bemærk, at du skal være logget ind for at kunne købe billet.

KLUB ARKEN: GALLERIVANDRING I ESPLANADEOMRÅDET

ANDRE SPÆNDENDE AKTIVITETER