KLUB ARKEN: Kunstsalon

Kom til kunstsalon i Gentofte og oplev en stor privat samling med værker af det dansk-franske kunstnerægtepar Else Raasum og Jean Moreaux.


19. august 2021 kl. 19-20.30

Else Raasum og Jean Moreaux – to dybt dedikerede kunstnere – mødte hinanden på Kunstakademiet École des Beaux-Art i Paris i 1962. De rejste fra Paris til Amsterdam og Bruxelles, hvor de lærte Cobra-kunstnerne at kende, og de lod sig på hver deres måde inspirere af Jean Dubuffet, Asger Jorn m.fl. Kendskabet til Raasum og Moreaux er i Danmark begrænset, fordi parret kun nåede at afholde ganske få udstillinger her, men Raasums kolorisme og lette kalligrafiske streg, og Moreauxs fabulerende humor og bidende politiske ironi taler i høj grad til et dansk publikum.

Denne aften viser værtsparret Malene Ringvad og Peter Friederic rundt i kunsten i deres hjem og kurator Connie Boe Boss sætter Raasums og Moreaux’ kunst i perspektiv.

Pris: 150 kr. pr. besøg inkl. et glas vin og snacks.

Max. 12 deltagere.

Vi afventer næste udmelding fra regeringen og sætter billetter til foredrag og arrangementer på museet til salg, så snart vi har en udmelding om genåbning.

Tilmelding nødvendig via ARKEN WEBSHOP.

Bemærk: Det er ikke muligt at tilmelde sig på e-mail eller telefon.

KLUB ARKEN: Kunstsalon

Foldeskærm af Else Raasum

ANDRE SPÆNDENDE AKTIVITETER