KULTURSALONERNE GISSELFELD

KLUB ARKEN tilbud til medlemmer:
KULTURSALONERNE GISSELFELD 2023 - “Musik, Litteratur, Vin & Videnskab”


18. august til 20. august 2023

KULTURSALONERNE GISSELFELD

KLUB ARKEN – tilbud til medlemmerne:

KULTURSALONERNE GISSELFELD 2023 – “Musik, Litteratur, Vin & Videnskab”

18.-20. august 2023 – Gisselfeld Kloster

Oplev Annisette & DR Big Band, Søren Huus, Peter Sommer & Tiggerne, Cæcilie Norby, Søren Ulrik Thomsen, Kirsten Thorup, Eee Gee, Stine Pilgaard og mange flere, når Kultursalonerne Gisselfeld åbner slotsparken til en weekend spækket med god musik, spændende samtaler og lækker mad.

Kultursalonerne Gisselfeld er en ”langsom” festival, hvor der er tid til fordybelse, samtaler og oplevelser i særklasse. Der er mulighed for at gå på opdagelse i klostres viltre og stemningsfulde omgivelser, hvor der gemmer sig intimkoncerter, oplæsninger og guidede ture.

Der vil være rig mulighed for at mætte maven og slukke tørsten med lækker mad og drikke. Dagens indtryk vil man kunne lade bundfælde sig under de gamle træer i parken eller over et glas vin med vennerne.

Kultursalonerne Gisselfeld er skabt af Bullet Booking i samarbejde med ATLAS, Destination Gisselfeld, Faxe Kommune, Camp Adventure, ReUse og Gisselfeld Kloster.

Det foregår på Gisselfeld Kloster den 18.-20. august.

Du kan få 20% rabat på alle billettyper og pakker (både partout billet og enkelt-dages billet), når du køber billet i perioden fra 1. maj til 15. juni. Tilbuddet gælder for køb af maksimalt 4 billetter og er kun for KLUB ARKEN medlemmer. Log ind på din medlemsside, for at tilgå linket til købssiden, hvor du får rabatten.

Rabatten kan ikke opnås på anden vis. KLUB ARKEN formidler udelukkende dette arrangement, og er ikke en del af eventet.

Log ind på din medlemsside via  dette link: Kundelogin (arken.dk)

ANDRE SPÆNDENDE AKTIVITETER