SOMMERBILLEDSKOLE

Deltag på en 4-dages sommerskole for børn i sommerferien.


1. august til 4. august 2023 kl. 9.30-13.30

SOMMERBILLEDSKOLE

Sommerbilledskole. Foto: ARKEN Undervisning.

Deltag på en sjov og kreativ sommerskole på ARKEN sammen med andre børn.

I sidste uge i skolernes sommerferie udbyder ARKEN sommerbilledskole for børn. På sommerbilledskolen hentes inspiration fra museets aktuelle udstillinger Refik Anadol – Nature Dreams og Eva Steen Christensen – HYDRA samt skulpturerne udendørs.

Undervisningen bliver en vekslen imellem nysgerrige værksamtaler og sjove værkøvelser i udstillingerne samt værkstedsarbejde, hvor man kommer til at arbejde malerisk, skulpturelt, performativt og arkitektonisk og ikke mindst legende og undersøgende med bl.a. gips, spejlfolie, maling, modellervoks, stof og naturmaterialer.

Børnene kommer bl.a. til at arbejde med 3D-miniature spejlrum, maleri på stofdragter og masker, som skal bruges til en foto-udflugt omkring ARKEN.

På sommerbilledskolen serveres der lette formiddagssnacks og drikkevarer i værkstedet. Vi håber, der er godt vejr, så vi kan spise frokost i det grønne alle dage – husk derfor madpakke og solcreme.

Sommerbilledskolen i uge 31 løber over fire dage, tirsdag-fredag kl. 9.30-13.30.

Fredag kl. 13.30 er der fernisering, hvor børnenes værker og ugens aktiviteter præsenteres. Der vil være en lille forfriskning, og bagefter har børnene mulighed for selv at vise forældre og søskende rundt på museet.

Tilmelding

Sommerbilledskolen henvender sig primært til børn i alderen 8-12 år. Prisen er 1.350 kr. pr. deltagende barn. Pris for børn af KLUB ARKEN-medlemmer er 1.150 kr.

Billetter til uge 31 kan købes her. Medlemmer skal logge ind for at købe til medlemspris. 

Prisen er inkl. materialer og formiddagssnacks. Husk madpakke, drikkedunk, solcreme og praktisk tøj.

 

Friplads på sommerbilledskolen

ARKEN tilbyder to fripladser på begge sommerbilledskoler for familier hvor økonomien kan være en udfordring for deltagelse. Du kan ansøge om en friplads til dit barn på sommerbilledskolen ved at skrive en kort ansøgning til [email protected], hvor du beskriver dit behov for en friplads. Husk at notere, hvilken uge der søges friplads til.

Der er ansøgningsfrist den 7. juni kl. 12:00. Vi giver alle ansøgere besked senest den 8. juni, om man har fået en plads.

SE OGSÅ