Talk med Christian Gether og Rane Willerslev

Lyt med når to museumsdirektører taler om udstillingen 'Guld og magi'


15. juni 2021 kl. 15.30-16.30

Oplev to museumsdirektører i uformel samtale om mødet mellem kulturhistoriske skatte og glitrende samtidskunst, når ARKENs direktør Christian Gether og Nationalmuseets direktør Rane Willerslev taler om Guld og magi på ARKEN.

Udstillingen Guld og magi er blevet til i et nyskabende samarbejde mellem ARKEN og Nationalmuseet. I denne talk er der mulighed for at få et særligt indblik i tankerne bag særudstillingen og i det spændende møde mellem kunsten og kulturhistorien, når de to museers direktører – Christian Gether og Rane Willerslev – går i dialog.

Undervejs vil de to blandt andet se nærmere på guldets betydning i kunsten og kulturhistorien og tale om de større perspektiver i samarbejdet. For hvad sker der, når genstande fra to så forskellige museer mødes på et kunstmuseum – og hvad betyder det for oplevelsen af genstandene?

Museumsinspektør Gry Hedin er moderator på talken og giver indledningsvis en kort introduktion til udstillingen.

Gratis for gæster med entré til museet, men billetreservation nødvendig via
ARKEN WEBSHOP

Bemærk, at der er krav om brug af mundbind eller visir samt fremvisning af gyldigt coronapas og ID, når du besøger ARKEN.

Bemærk, vi sætter billetter til foredrag og arrangementer til salg løbende, således at gældende restriktioner kan overholdes.

Talk med Christian Gether og Rane Willerslev

Damien Hirst, The Shield of Achilles, 2010. © Damien Hirst and Science Ltd. All rights reserved, DACS / VISDA 2020

ANDRE SPÆNDENDE AKTIVITETER