BESØG PÅ EGEN HÅND

Book et besøg

BESØG PÅ EGEN HÅND

Foto: Sofie Amalie Klougart

Book et besøg på egen hånd

Det er gratis for daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser at booke et besøg på egen hånd på museet. Besøget skal altid bookes senest en uge i forvejen.

Booking af kig-selv-besøg samt spørgsmål til forløb, booking og priser besvares på mail: [email protected]

Ved booking oplyses skolens/institutionens navn, klassetrin, antal elever og lærere samt ønskede dato og tidspunkt for besøget.

Grupper, der kigger selv, bedes tage hensyn til ARKENs undervisningsforløb og omvisninger.

 

Gratis entré for registreret hjemmeskoling

ARKEN tilbyder gratis entré til registrerede hjemmeskoleundervisere i forbindelse med undervisning.

Ønsker du som hjemmeskoleunderviser at besøge ARKEN i forbindelse med undervisning bedes du booke dit besøg forinden. Send en mail til [email protected] med ønske om besøgsdag og antal undervisere og elever. Det er muligt at booke besøg tirsdag – fredag fra kl. 10-15.

Ved besøget skal fremvises dokumentation fra kommunen.

Praktiske informationer

I udstillingerne

Tasker, drikke- og madvarer må ikke medbringes i udstillingerne, men skal efterlades i garderoben. Garderobeskabe kan frit benyttes på ARKEN. Skabene låses med en 4-cifret kode.

Vis hensyn til andre besøgende.

ARKENs arkitektur består af store åbne rum. Af den grund forplanter al tale og støj sig nemt fra rum til rum. Vi henstiller derfor til, at der ikke råbes og løbes på museet, og vi beder skoleklasser om at forblive samlet omkring læreren.

Fotos

Det er tilladt at tage fotos uden blitz. Vi opfordrer til, at I dokumenterer jeres besøg, så I kan arbejde videre med oplevelserne hjemme på skolen.

Mad og drikke

Grundet COVID-19 anbefaler vi skoler og institutioner at holde frokostpause udendørs, hvis vejret tillader det. Ellers er det muligt at sidde i garderoben i kælderen.

Regler på museet

Det er forbudt at røre ved kunstværkerne. Det er forbudt at løbe på museet, og pga. akustikken beder vi om, at elever taler med afdæmpede stemmer.

Eleverne skal altid være i følgeskab med en lærer/voksen.

BESØG PÅ EGEN HÅND

ARKENs kunstakse