BESØG PÅ EGEN HÅND

Book et besøg

BESØG PÅ EGEN HÅND

Foto: Sofie Amalie Klougart

Book et besøg på egen hånd

Det er gratis for daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser at booke et besøg på egen hånd på museet. Besøget skal altid bookes senest en uge i forvejen.

Se ledige tider og book dit besøg her.

Grupper, der kigger selv, bedes tage hensyn til ARKENs undervisningsforløb og omvisninger.

 

Gratis entré for registreret hjemmeskoling

ARKEN tilbyder gratis entré til registrerede hjemmeskoleundervisere i forbindelse med undervisning.

Ønsker du som hjemmeskoleunderviser at besøge ARKEN i forbindelse med undervisning bedes du booke dit besøg forinden. Send en mail til [email protected] med ønske om besøgsdag og antal undervisere og elever. Det er muligt at booke besøg onsdag – fredag fra kl. 11-17.

Ved besøget skal fremvises dokumentation fra kommunen.

Praktiske informationer

Garderobe: Der er gratis garderobe i kælderen. Garderobeskabene låses med en 4-cifret kode. Mad og drikke samt rygsække må ikke medbringes i gallerierne.

Frokostpause: Skoler og institutioner kan spise frokost ved bordene i kælderen.

Hjælp os med at passe på kunsten: Kunstværkerne er skrøbelige og uerstattelige, så hjælp os med at informere eleverne om, at man ikke røre ved kunstværkerne.

Vis hensyn til hinanden: Eleverne skal altid være i følgeskab med en lærer/voksen. Det kan være fristende at løbe i museets store sale, men af sikkerhedsmæssige årsager – for at passe på hinanden og på kunsten – beder vi jer om ikke at løbe eller skubbe til hinanden.

Fotografering: I må hellere end gerne fotografere på museet men uden blitz. Hvis specifikke værker ikke må fotograferes, vil der stå information om dette ved værket.

Værksted: Værkstedet KREATIV er forbeholdt museets egne undervisningsforløb på hverdage. Vi opfordrer til, at I selv medbringer tegneunderlag og tegnegrej, hvis I vil sidde i udstillingerne og fordybe jer i værkerne.

BESØG PÅ EGEN HÅND

ARKENs kunstakse