BØRN OG FAMILIER

ARKEN tilbyder en lang række aktiviteter, arrangementer og workshops for børn og deres familier.

Sommerbilledskole

BØRN OG FAMILIER

Sommerbilledskole 2020

ARKEN tilbyder igen i år Sommerbilledskole i første og sidste uge i skolernes sommerferie.

Aktiviteterne på Sommerbilledskolen foregår både i udstillingerne indendørs og udendørs og i museets værksted KREATIV. I år er det med inspiration fra særudstillingerne Guld og magi, Farshad Farzankia og jubilæumsudstillingen For enden af regnbuen.

Tilmelding

Der tilbydes to sommerbilledskole tirsdag-fredag kl. 10-14 i uge 26 og 31.

Bemærk, der er én plads tilbage på holdet i uge 26.

Fredag er der fremvisning af ugens forløb for forældre og søskende kl. 14.

Sommerbilledskolen henvender sig til børn i alderen 8-12 år. Der er et begrænset antal pladser.

Prisen er 950 kr. pr. deltagende barn. Tilmelding til: [email protected]

Film for børn

På ARKEN står et kunstværk, som er en trailer med et læs bestående af en udstoppet ulv, et par kvadratmeter buskads og visne blade. Vi ved ikke, hvor ulven kommer fra, eller hvor den er på vej hen, eller om den skal flytte – i så fald har den ikke ret meget med sig. Kan ulve flytte hjemmefra, og hvem bestemmer, hvor de må flytte hen?

Hvad ville dit kæledyr, dit yndlingsdyr eller dit tøjdyr tage med sig, hvis det skulle flytte? Se filmen Trailerdyr og få inspiration til, hvordan du kan lave dit eget trailerdyr med flyttelæs derhjemme. Det eneste, du har brug for, er et stykke papir, en blyant, en saks, farver og små ting hentet i naturen. Og måske en kop kaffe.

Hvis du vil lave flere sjove aktiviteter, kan du se flere film på OS & DE ANDRE DYR. De kreative udfordringer i filmene En samling af dyr, Skiltedyr og Erindringsdyr kan nemt laves derhjemme med papir, saks, farver og andre materialer, man typisk har i hjemmet.

Du finder filmene her

BØRN OG FAMILIER

SE OGSÅ