Forplejning på ARKEN

Sammen med ARKEN CAFÉs dygtige team af kokke leverer vi al forplejning til arrangementer på ARKEN. Gastronomiske oplevelser til et hvert arrangement.
Forplejning på ARKEN

Vi skaber og leverer et lækkert udvalg af menuer og forplejningskoncepter for både forretnings- og privatkunder i forbindelse med arrangementer på museet. Vi kan tilbyde alt fra mødeforplejning og receptionsmenuer til gallamenuer. Med stor viden, erfaring og fleksibilitet leverer vi hvert år mindeværdige gastronomiske oplevelser til godt hundrede firmaarrangementer i museets forskellige sale. Vores succes ligger i et dygtigt og dedikeret team, der er i stand til at tilbyde en enestående service og som kan levere en udsøgt gastronomisk oplevelse for enhver kunde.

Alt overskud fra events på ARKEN investeres i museet for at hjælpe med at sikre fremtiden for en af landets vigtigste kunstsamlinger og museets skiftende særudstillinger.

Vores mad

Hver sæson tilbyder vi nye og spændende menuer inspireret af nordiske gastronomiske trends og af en nordisk smag og stil. Vi arbejder kun med de bedste produkter og prioriterer lokale råvarer i sæson, som giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Går du op i, at maden er sund, velsmagende og at bæredygtighed er i fokus, så er ARKENs forplejning et godt valg.

Vores køkkenchef, Anne Mette Nygaard og hendes dedikerede team af kokke og tjenere vil arbejde tæt sammen med dig og ARKENs Eventkoordinatorer, for at udvikle en kvalitetspræget og udsøgt menu til dit arrangement. Er der særlige ønsker eller behov i menuen, der skal tages hensyn til, såsom allergier eller ønske om et vegansk eller vegetarisk alternativ, klarer vi naturligvis også det.

Mad og drikke hører naturligt sammen, og vi har altid forskellige bud på vine til maden, kolde øl, kildevand, sodavand og juicer.

Vi glæder os til at gøre dit arrangement på ARKEN til en mindeværdig gastronomisk oplevelse for dig og dine gæster.

Hvis I ønsker at drøfte jeres behov for forplejning til jeres arrangement, kan I skrive til: [email protected]

Kontakt

Vi hører meget gerne fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og fremvisning på [email protected]

Leje af lokaler på ARKEN

ERHVERVSKLUB ARKEN