Lad os finde nye måder at være i verden på!

Sådan lyder opfordringen – og invitationen – fra journalist, forfatter og meningsdanner Maj My Humaidan, der er Danmarksberømt for bestseller-bogen ’Ærø Manifestet’. Mange medier har udråbt Maj My til at starte en ’stille revolution’. En revolution der handler om at kaste et kritisk blik på samfundsnormerne, som bl.a. gør, at vi haster afsted, og ofte fortryder, hvad vi bruger vores tid på.

I bogen fortæller hun åbent om længsel og drømme om et familieliv med mere nærvær (hun har fire børn med sin mand), hvor de vender ryggen til samfundets hamsterhjul og tænker det hele forfra i puls med naturen og deres egne rytmer. Bogen fik udlændinge- og integrationsminister Kåre Dybvad Bek til under stor mediedebat at kalde Maj My Humaidan for en af ’velfærdssamfundets gratister’, fordi hun insisterer på at arbejde mindre og være mere nærværende i sit liv.

Kom og mød Maj My Humaidan på ARKEN og stil hende de spørgsmål, som du savner svar på i dit liv eller efter at have læst bogen.
Maj My inspirerer til mod, håb og handling – lige det som verden har brug for, og som udstillingen GROUP THERAPY – NY SAMTIDSKUNST lægger op til samtaler omkring.

Søndag 17.03.24 kl. 14-16 (inklusiv pause og spørgsmål fra salen).

Pris: 165 kr.+ indgang til museet (75 kr.).

Foto: Josefine Barrett