KLUB ARKEN TILBUD

Tilbud eksklusivt til klubmedlemmer.

For at fejre åbningen af udstillingen Kvinder i opbrud tilbyder vi alle medlemmer af KLUB ARKEN ét gratis glas vin i ARKEN CAFÉ.

Tilbuddet gælder fra lørdag den 5. februar, hvor udstillingen åbner, til og med lørdag den 19. februar. Husk gyldigt medlemskort.

Lækre månedstilbud i ARKEN CAFÉ

 

Køb en to-retters menu onsdag aften og få et gratis månedstilbud eksklusivt for medlemmer af KLUB ARKEN.

Januar og februar

Citronfromage

Marts og april

Trifli med rabarber

Juli og august

Jordbærtærte med vaniljecreme

Tilbuddene gælder for kortholder og op til fem gæster pr. medlemskab.

Bemærk, for U30 medlemmer gælder tilbuddet kun for kortholder.

 

KLUB ARKEN TILBUD

Foto: Daniel Rasmussen

KLUB ARKEN TILBUD

Særpris på billetter til forestillingen Sorcerer

 

I samarbejde med Østerbro Teater tilbyder vi medlemmer af KLUB ARKEN særpris på billetter til forestillingen Sorcerer.

Med værket Sorcerer af den britiske kunstner Ed Atkins og den amerikanske forfatter Steven Zultanski fortsætter Revolver sin samtidskunstneriske linje, som blev påbegyndt i 2019 med værket Cadavre Exquis af Jesper Just.

Atkins og Zultanski foretager med ‘Sorcerer’ en undersøgelse af det vanskelige begreb ‘realisme’. Hvad er illusion og hvad er virkelighed i et rum, hvor en tilsyneladende almindelig samtale mellem tre venner udvikler sig i en lettere foruroligende retning? De gestalter et antidramatisk forløb på scenen, der vender vrangen ud på det funktionelle rum, der udvikler sig til en magisk maskine, absurd og med en smag af både Jacques Tati, Chantal Ackerman og Christoph Marthaler.

Medvirkende:
Peter Christoffersen, Lotte Andersen and Ida Cæcilie Rasmussen.

Medlemmer af KLUB ARKEN får 20% rabat på forestillingen i den første del af spilleperioden, nemlig fra 23. marts til og med 31. marts. Tilbuddet giver mulighed for billetter til 148,- ekskl. billetgebyr (normalpris 185,-).

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Nyhedsbrev

Ca. en gang om måneden udkommer KLUB ARKENs digitale nyhedsbrev. Her kan du læse om kommende udstillinger, arrangementer og ture for KLUB ARKEN og om særlige medlemstilbud. Følg linket for at tilmelde dig KLUB ARKENs nyhedsbrev.

Se også