Kom tæt på Van Gogh i Ishøj By Center

På udvalgte dage i december kan man lære Vincent van Gogh bedre at kende i ARKENs pop-up-workshop i Ishøj By Center

Lige nu viser ARKEN en stor særudstilling, som præsenterer malerier og tegninger af den verdenskendte hollandske maler Vincent van Gogh. I anledning af udstillingen har museet taget initiativ til en pop-up-workshop ved Ishøj Store Torv i Ishøj By Center, som giver flere borgere mulighed for at møde kunsten. Her kan man lytte til et udvalg af Van Goghs mange breve, hvor han beskriver sit liv med kunsten, selv skrive breve med inspiration fra Van Gogh og gå på opdagelse efter hemmeligheder i fem af kunstnerens værker, gengivet på skærme. Om tankerne bag det nye initiativ fortæller leder af ARKEN Undervisning, Katrine Pedersen:

“I vores formidling af kunsten tager vi ofte ud til plejecentre, daginstitutioner, folkeskoler og ungdomsuddannelser for at møde folk, hvor de er. Vi håber, at pop-up-workshoppen og mødet med Van Goghs kunst kan være med til at give flere lyst til at udforske kunsten. Vi glæder os enormt til at møde de besøgende i Ishøj By Center og til nogle interessante og inspirerende samtaler gennem kunsten.”

Også centerchef i Ishøj By Center Vibeke Lønborg ser frem til samarbejdet:

“Vi er glade for at kunne byde ARKEN indenfor i Ishøj By Center med denne særlige Van Gogh pop-up-workshop på Store Torv. Det er en gevinst for både kulturen og erhvervslivet, og centrets gæster får hermed mulighed for at knytte denne spændende og lærerige oplevelse til deres besøg i centret”, udtaler centerchef Vibeke Lønborg.

Der er åben workshop om Van Gogh hver torsdag og fredag i december kl. 14-17 og alle lørdage i december kl. 12-15. Har man lyst til at få mere viden om Van Goghs liv og kunst kan man besøge pop-up-workshoppen lørdag den 1.,8. og 22. december kl. 14 og lørdag den 15. december kl. 14.30 og få en præsentation af kunstneren ved en af ARKENs kunstformidlere.

Kom tæt på Van Gogh i Ishøj By Center