OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vores medlemmer ofte stiller.

Hvorfor modtager jeg ikke KLUB ARKEN magasinet med posten?

Som alle andre er ARKEN også berørt af stigende priser til transport, energi og el samt det generelle øgede prisniveau i samfundet. Derfor har vi desværre været nødsaget til at aflyse de to udgaver af KLUB ARKEN magasinet i 2023, som vi ellers havde glædet os til at lave til klubbens medlemmer. I 2024 vender magasinet stærkt tilbage. Få info om arrangementer og ture i KLUB ARKEN i klubbens elektroniske nyhedsbrev. Du kan skrive dig op her.

Hvordan logger jeg ind på min medlemsside?

Klik på MENU (tre vandrette bjælker), der ligger øverst i midten af websiden. Find “Log ind på KLUB ARKEN” nederst i menuen til højre (på smartphone eller tablet er linket under den store menu). Er det første gang, du skal logge ind som nyt medlem, eller har du ikke tidligere logget ind i den nye webshop, så tryk på GLEMT KODEORD og følg herefter instruktionerne. Har du problemer med at logge ind, kan du få hjælp i guiden her.

Kommer børn gratis ind på ARKEN?

Ja, børn og unge (0-17 år) kommer gratis ind. ARKEN CAFÈ tilbyder også en børnemenu.

Er der en særlig indgang for medlemmer på ARKEN?

Nej, KLUB ARKEN medlemmer bruger samme indgang som de øvrige gæster. Ved store særudstillinger kan der være opstillet en seperat kasse for medlemmer af KLUB ARKEN.

Får jeg særlige fordele andre steder, hvis jeg melder mig ind i KLUB ARKEN?

Ja, et KLUB ARKEN medlemskab giver gratis adgang med ledsager til Kestnergesellschaft i Hannover.

Jeg har meldt mig ind i KLUB ARKEN. Hvor lang tid går der, før jeg modtager mit medlemskort?

Når du har købt dit medlemskab på ARKEN WEBSHOP, modtager du en velkomstmail. Den skal du medbringe, når du besøger ARKEN næste gang, så du kan få udleveret dit medlemskort i billetten.

Får jeg et nyt medlemskort, når jeg fornyer mit medlemskab?

Nej, vi registrerer din betaling elektronisk, så du skal fortsat benytte det kort, du fik ved indmeldelsen. Kortet opdateres automatisk første gang du besøger museet efter fornyelsen.

Jeg har mistet mit medlemskort. Hvordan får jeg et nyt?

KLUB ARKEN skal have besked, hvis du mister dit medlemskort. Vi sender herefter et nyt medlemskort til dig i løbet af en uge.

Kan jeg fremvise mit medlemskort på min mobiltelefon?

Nej, vores scannere kan ikke aflæse dit medlemskort fra telefonen, og du skal derfor altid medbringe det fysiske medlemskort for at opnå fordelene ved dit medlemskab, både i billetskranken samt i ARKEN SHOP og ARKEN CAFÉ.

Kan jeg ændre mit medlemskab midt i et medlemsår?

Du kan opgradere et medlemskab midt i et medlemsår. Prisen udregnes som differencen i medlemskabsprisen gange det antal måneder, der er tilbage af medlemskabet. Det er ikke muligt at få reduceret prisen midt i et medlemsår ved f.eks. at ændre et parmedlemskab til et enkeltmedlemskab.

Kan jeg ændre mit medlemskab ved fornyelse?

Ja, når du fornyer medlemskabet med en ny periode, kan du ændre medlemskabet. Har du f.eks. et enkeltmedlemskab og i mellemtiden er blevet pensionist, skal du informere KLUB ARKEN, så du kan få pensionistrabat.

Hvordan bliver jeg inviteret?

Arrangementerne bliver annonceret i KLUB ARKEN magasinet, der udkommer to gange om året. (OBS: udgivelser i 2023 udgår). Du kan også tilmelde dig KLUB ARKENs månedlige nyhedsbrev, hvor du får aktuelle tilbud, information om særudstillinger og arrangementer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Som regel skal du købe billet eller tilmelde dig på ARKEN WEBSHOP. Ved rejser og arrangementer uden for museet kan det hænde, at du skal ringe til medarrangøren, f.eks. billetlugen.dk.

Må jeg tage en ledsager med?

Enkelte arrangementer er kun for medlemmer, da der er meget få pladser. Ved ferniseringer er det tilladt at tage en gæst med. Det samme gælder ved inspektørforedragene, dog skal der betales entré for gæsten, hvis I også skal se udstillingerne. Firmaer og kunstforeninger, der er medlemmer af KLUB ARKEN, kan få lov til at invitere flere gæster, såfremt der er pladser nok, og de er tilmeldt på forhånd.

Hvor mange koncertbilletter kan jeg som medlem få rabat på?

Antal billetter, man kan købe med rabat, varierer fra arrangement til arrangement.

Kontakt

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende en mail til [email protected] eller tlf.: 70 20 60 22 (tirsdag, onsdag og fredag kl. 11-13).

SE OGSÅ