TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at museets besøgende kan nyde kunsten uden at komme tæt på hinanden.

Fra tirsdag den 1. februar er der ikke længere krav om fremvisning af gyldigt coronapas samt brug af mundbind eller visir på museet.

For os på ARKEN, er din sikkerhed som gæst helt afgørende. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har fortsat en række tiltag, der gør dit besøg på ARKEN trygt og sikkert.

På ARKEN monitorerer vi løbende antallet af besøgende på museet og i de enkelte udstillingsrum i overenstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Information om retningslinjerne er tilgængelige ved ankomst til museet. Håndsprit findes på udvalgte steder på museet. Kontaktflader, såsom betalingsstationer og elevatorer, rengøres ekstra og plexiglas er opsat ved billetsalg, shop og café.

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKENs Kunstakse, 2013. Foto Hanne Fuglbjerg

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN CAFÉ. Foto: Daniel Rasmussen

Medbragt mad

Spiseområdet for medbragt mad ved ARKENs garderobe er forbeholdt skoleklasser og institutioner. For museets øvrige gæster henvises der til ARKENs udendørsområder.

Rollatorer, kørestole og barnevogne

Det er tilladt at bruge egne barne-/klapvogne, rollatorer, kørestole og bæreseler. Museets elevatorer forbeholdes barnevogne og gangbesværede.

Mere om COVID-19

Læs mere om generelle regler ifm. COVID-19 her. Alle spørgsmål vedrørende tryg færden på museet kan rettes til [email protected].