TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at museets besøgende kan nyde kunsten uden at komme tæt på hinanden.

For os på ARKEN, er din sikkerhed som gæst helt afgørende. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har derfor indført en række tiltag, der gør dit besøg på ARKEN trygt og sikkert.

Krav om coronapas

Fra fredag den 12. november skal alle gæster over 15 år kunne fremvise gyldigt coronapas ifm. besøg på museet. Dit coronapas tjekkes i billetskranken.

Alle gæster over 15 år skal enten fremvise:

  • Gyldigt coronapas (dokumentation for at man er fuldt vaccineret, eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden)
  • Dokumentation for tidligere smittet med coronavirus fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter
  • En negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel, eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel
TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKENs Kunstakse, 2013. Foto Hanne Fuglbjerg

Besøg ARKEN uden tidsbestilling

Det er ikke muligt at booke timeslots eller bestille tid til at besøge ARKENs udstillinger. Du kan fortsat købe din billet ved ankomst til museet.

På ARKEN monitorerer vi løbende antallet af besøgende på museet og i de enkelte udstillingsrum i overenstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Information om retningslinjerne er tilgængelige ved ankomst til museet. Håndsprit findes på udvalgte steder på museet. Kontaktflader, såsom betalingsstationer og elevatorer, rengøres ekstra og plexiglas er opsat ved billetsalg, shop og café.

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN CAFÉ. Foto: Daniel Rasmussen

Medbragt mad

Spiseområdet for medbragt mad ved ARKENs garderobe er forbeholdt skoleklasser og institutioner. For museets øvrige gæster henvises der til ARKENs udendørsområder.

Rollatorer, kørestole og barnevogne

Det er tilladt at bruge egne barne-/klapvogne, rollatorer, kørestole og bæreseler. Museets elevatorer forbeholdes barnevogne og gangbesværede, max to personer ad gangen.

Mere om COVID-19

Læs mere om generelle regler ifm. COVID-19 her. Alle spørgsmål vedrørende tryg færden på museet kan rettes til [email protected].