TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at museets besøgende kan nyde kunsten uden at komme tæt på hinanden.

For os på ARKEN, er din sikkerhed som gæst helt afgørende. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har derfor indført en række tiltag, der gør dit besøg på ARKEN trygt og sikkert.

Ankomst og billetkøb

På ARKEN monitorerer vi løbende antallet af besøgende på museet og i de enkelte udstillingsrum i overenstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Information om retningslinjerne er tilgængelige ved ankomst til museet.

Håndsprit findes på udvalgte steder på museet. Kontaktflader, såsom betalingsstationer og elevatorer, rengøres ekstra og plexiglas er opsat ved billetsalg, shop og café.

ARKEN har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at museets besøgende kan nyde kunsten og samtidig holde afstand. Vi har desuden foretaget de nødvendige tiltag for at skabe god plads i museets indgangsområde og har derfor ikke indført krav om timeslots og køb af onlinebilletter. Billetter kan fortsat købes ved ankomst til museet.

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKENs Kunstakse, 2013. Foto Hanne Fuglbjerg

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN CAFÉ. Foto: Daniel Rasmussen

Krav om mundbind på museet

Det er et krav fra myndighederne, at alle gæster skal bære mundbind eller visir, når de færdes indendørs på ARKEN. Børn under 12 år er undtaget fra kravet om at bære mundbind. Bemærk at voksne personer ligeledes kan være undtaget.

ARKEN CAFÉ

ARKEN CAFÉ følger Erhvervsministeriets retningslinjer, og har sørget for ekstra god plads. Der er fortsat krav om mundbind/visir i ARKEN CAFÉ. Når du har sat dig ved et bord, må du gerne tage mundbindet af. Op- og nedgang til ARKEN CAFÉ foregår via forskellige trapper.

Spiseområdet for medbragt mad er forbeholdt skoleklasser og institutioner. For museets øvrige gæster henvises der i stedet til ARKENs udendørsområder.

Rollatorer, kørestole og barnevogne

Det er tilladt at bruge egne barne-/klapvogne, rollatorer, kørestole og bæreseler. Museets elevatorer forbeholdes barnevogne og gangbesværede, max to personer ad gangen.

Mere om COVID-19

Læs mere om generelle regler ifm. COVID-19 her. Alle spørgsmål vedrørende tryg færden på museet kan rettes til [email protected].