TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at museets besøgende kan nyde kunsten uden at komme tæt på hinanden.

For os på ARKEN, er din sikkerhed som gæst helt afgørende. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har derfor indført en række tiltag, der gør dit besøg på ARKEN trygt og sikkert.

Krav om coronapas ophævet

Efter den 1. august 2021 behøver du ikke længere at fremvise coronapas for at besøge ARKEN og ARKEN CAFÉ.

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKENs Kunstakse, 2013. Foto Hanne Fuglbjerg

Besøg ARKEN uden tidsbestilling

Det er ikke muligt at booke timeslots eller bestille tid til at besøge ARKENs udstillinger. Du kan fortsat købe din billet ved ankomst til museet.

På ARKEN monitorerer vi løbende antallet af besøgende på museet og i de enkelte udstillingsrum i overenstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Information om retningslinjerne er tilgængelige ved ankomst til museet. Håndsprit findes på udvalgte steder på museet. Kontaktflader, såsom betalingsstationer og elevatorer, rengøres ekstra og plexiglas er opsat ved billetsalg, shop og café.

TRYGT MUSEUMSBESØG PÅ ARKEN

ARKEN CAFÉ. Foto: Daniel Rasmussen

ARKEN CAFÉ

ARKEN CAFÉ følger Erhvervsministeriets retningslinjer, og har sørget for ekstra god plads.

Medbragt mad

Spiseområdet for medbragt mad ved ARKENs garderobe er forbeholdt skoleklasser og institutioner. For museets øvrige gæster henvises der til ARKENs udendørsområder.

Rollatorer, kørestole og barnevogne

Det er tilladt at bruge egne barne-/klapvogne, rollatorer, kørestole og bæreseler. Museets elevatorer forbeholdes barnevogne og gangbesværede, max to personer ad gangen.

Mere om COVID-19

Læs mere om generelle regler ifm. COVID-19 her. Alle spørgsmål vedrørende tryg færden på museet kan rettes til [email protected].