ARKEN genåbner den 18. januar

Vi glæder os til at slå dørene op igen tirsdag den 18. januar til et nyt år med masser af store kunstoplevelser på ARKEN.

ARKEN genåbner den 18. januar

ARKEN Museum for Moderne Kunst. Foto: Torben Petersen

ARKEN genåbner den 18. januar

Museerne har fået grønt lys til at genåbne, når restriktionerne om et par dage udløber. Vi glæder os meget til at slå dørene op og byde indenfor til store kunstoplevelser, når ARKEN genåbner tirsdag den 18. januar kl. 10. Der er krav om forevisning af gyldigt coronapas, når du besøger ARKEN samt brug af mundbind (undtagen, når du sidder ned).

Du kan stadig nå at se eller gense Farshad Farzankias farvestærke og fabulerende billedunivers i Farshad Farzankia – Hvis jeg står, der løber til den 27. februar, og i museets største udstillingsrum Kunstaksen kan du i hele 2022 opleve samlingsudstillingen For enden af regnbuen – ARKEN i 25 år, der præsenterer highlights fra museets samling.

Den 5. februar åbner forårsudstillingen Kvinder i opbrud, der stiller skarpt på 150 års forskelligartede fremstillinger af kvinder og køn i kunsten. Læs mere om aktuelle og kommende udstillinger her.

Trygt museumsbesøg

ARKEN har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at museets besøgende kan nyde kunsten uden at komme tæt på hinanden. Du kan læse mere om trygt museumsbesøg på ARKEN her.

Forlængelse af medlemskaber i forbindelse med nedlukning

I forbindelse med nedlukningen forlænges alle gældende KLUB ARKEN-medlemskaber svarende til det antal dage nedlukningen har varet. Forlængelsen sker automatisk.

SE OGSÅ