Forlænget nedlukning af ARKEN

Som følge af den lokale nedlukning af Ishøj Kommune holder ARKEN fortsat lukket.

Forlænget nedlukning af ARKEN

ARKEN Museum for Moderne Kunst. Foto: Torben Petersen

Forlænget nedlukning af ARKEN

ARKEN er påbudt at holde lukket som følge af den lokale nedlukning af Ishøj Kommune grundet smittesituationen i kommunen og genåbner derfor desværre ikke den 21. april.

Nærmere information følger, så snart vi får en melding om genåbning. Vi følger myndighedernes anvisninger tæt og opdaterer løbende denne side.

Når ARKEN genåbner bliver det med hele tre store udstillinger på programmet. Oplev gyldne skatte og glitrende samtidskunst i den store udstilling ‘Guld og magi’, som er skabt i samarbejde med Nationalmuseet. I ARKENs største udstillingsrum, Kunstaksen, fejres museets 25-års jubilæum med en stor samlingsudstilling med titlen For enden af regnbuen – ARKEN i 25 år. Udstillingen viser værker af verdensstjerner som Ai Weiwei, Ugo Rondinone, Olafur Eliasson, Cyprien Gaillard, Kirstine Roepstorff, Katharina Grosse og mange flere. Se eller gense også den store udstilling om malerbaronen Arild Rosenkrantz og gå på opdagelse i hans fantastiske farver og dramatiske mytologier. Udstillingen kan opleves frem til den 30. maj 2021.

Kontakt os

I perioden frem til genåbningen kan du ved generelle henvendelser til ARKEN kontakte [email protected].

Ved presserende sager kan du ringe til +45 31 72 20 39 mandag til fredag kl. 10-13.

Ved forespørgsler til ARKEN CAFÉ kontaktes [email protected]

Ved forespørgsler om møder og events kontaktes [email protected]

Ved spørgsmål ifm. KLUB ARKEN kontaktes [email protected].

Forlængelse af medlemskaber i forbindelse med nedlukning 

I forbindelse med nedlukningen forlænges alle gældende medlemskaber svarende til det antal dage nedlukningen varer. Forlængelsen sker automatisk.

ARKENs digitale tilbud

Selvom museet er lukket, gør vi os umage for alligevel at gøre kunsten tilgængelig for vores gæster. Vi har derfor samlet vores mange digitale tilbud ét sted, hvor man i ro og mag kan lytte, se og læse sig klogere på kunsten mens vi venter på at genåbne museet.

Oplev ARKEN hjemmefra

SE OGSÅ