VILD EFTERÅRSFERIE PÅ ARKEN

ARKEN byder på masser af spænding og kreativitet for hele familien i uge 42.

Tag børn eller børnebørn med på ARKEN i efterårsferien og rejs på kunstsafari i den vilde udstilling Dyr i kunsten. Udstillingen er fyldt med nuttede killinger, væghængte elefanter, hunde med tøj på og meget mere. Få en gratis folder i billetsalget og lad ARKENs nye børnemaskot Fluen Finn vise rundt i udstillingen.

Oplev også den nyåbnede udstilling Baron Rosenkrantz – Farvernes mystik og lad dig overvælde af stemninger, lys og farver.

Fra tirsdag til lørdag inviteres de 8-12-årige til kreativ workshop kl. 14-16. Workshoppen står i farvernes tegn med inspiration fra udstillingen om malerbaronen Arild Rosenkrantz. Tilmelding sker ved at sende en mail til [email protected].

ARKEN CAFÉ byder som altid på en lækker menu. Her kan man nyde sin frokost eller museumskaffe i skønne omgivelser med havudsigt. Til børnene er der fx en børnetallerken med fiskefrikadeller, sweet potato-fritter og grøntsagsstænger. De voksne kan vælge imellem en lang række lækre anretninger, sandwiches og drikkevarer. Se hele menuen her.

Glem ikke at besøge vores udendørs skulpturpark med alt fra kæmpekonkylier og fortidskrabber til en gigantisk gyngehest og et langbenet hus i lagunen bag museet. Gratis kort til skulpturparken fås i museumsbutikken.

VILD EFTERÅRSFERIE PÅ ARKEN

Paola Pivi, We are the Alaskan Tourists, 2019.

SE OGSÅ

SKULPTURPARK

Oplev ARKENs skulpturpark med over 20 kunstværker i fri natur.

EFTERÅRSFERIEWORKSHOP

Uge 42 står i farvernes tegn med Rosenkrantz' fabulerende universer.

Familie

WE ARE THE ALASKAN TOURISTS

I ARKENs Kunstakse kan du stå ansigt til ansigt med Paola Pivis fjerklædte isbjørne i naturtro størrelse. Nærstudér dem og brug din egen krop som målestok.

DYR I KUNSTEN

Det myldrer med pels og poter på ARKEN. Kom med ind i kunstens dyrerige, fyldt med skønne, sælsomme og utrolige skabninger.