Åbningstider

Onsdag-søndag: 11-17
Torsdag: 11-21
Mandag-tirsdag: lukket

Særlige åbningstider

Sommerferie (uge 27-uge 32): åbent om tirsdagen.
Efterårsferie (uge 42): åbent alle dage.

Skærtorsdag, langfredag, påskedag, 2. påskedag, Kristi himmelfartsdag, pinsedag, 2. pinsedag og lillejuleaften og 2. juledag: åbent

Lukket

Juleaftensdag, juledag, nytårsaftensdag og nytårsdag.

Entrépriser

Voksne: 140 kr. (handicap-ledsagere er gratis)
Studerende: 119 kr. (ved forevisning af gyldigt studiekort)
Grupper: 126 kr. pr. pers. ved min. 10 pers. (Husk at booke besøg for grupper i forvejen ved at sende en mail til booking@arken.dk)
Børn (u. 18 år): Gratis

Private omvisninger skal bookes via mail booking@arken.dk

Billetter

Voksne: 140 kr.
Studerende: 119 kr.
Klub ARKEN-medlemmer: Gratis

Klub ARKEN

Hvilken type er du? Meld dig ind, når du besøger os og få dit medlemskort med det samme, så trækker vi entrébilletten fra.

Du er også velkommen til at købe dit medlemskab og afhent kortet ved dit næste besøg på museet. Husk at medbringe din velkomstmail som dokumentation.

Læs mere om Klub ARKEN her.

Kontakt

For generelle henvendelser skriv venligst til info@arken.dk eller ring på + 45 43 54 02 22 tirsdag – fredag kl. 10.00 – 12.00.
Ide til ny kunst/udstilling? Skriv til os på exhibtions@arken.dk

Praktisk info

De udstillede værker må ikke berøres.

Børn under 14 år må ikke færdes på museet uden en voksen.

Paraplyer, store tasker og rygsække, selfie-stænger og vandrestokke må ikke medbringes i udstillingsområderne, men skal anbringes i garderobeskabene i underetagen. Det er tilladt at benytte almindelige stokke, og museet har stokke, som man kan låne.

Tilgængelighed

ARKENs arkitektur er særdeles handicapvenlig. Der er elevatorer ved alle trapper, og en stor del af museet er uden niveauspring. Caféen, som ligger på 1. sal, har også elevator.

Du kan gratis låne kørestole, rollatorer, stokke og klapstole ved henvendelse i billetten.

Ledsageordning

Personer med handicap kan gratis tage en ledsager med på museet ved fremvisning af ledsagerkort.

Foyer og DETLEFS-SALEN

ARKENs foyer og DETLEFS∙SALEN  kan være lukkede for offentligheden i forbindelse med private arrangementer. Kontakt ARKEN på for at høre nærmere.

Barne- og klapvogne

Det er tilladt at medbringe egen klapvogn, barnevogn, rollator og rullestol på museet.

Fotografering

Fotografering til privat brug er tilladt uden blitz.

Fotografering til professionelt brug med blitz eller stativ kræver tilladelse fra kommunikationsafdelingen.

Pressen har tilladelse til at fotografere mod forevisning af pressekort. Kontakt venligst personalet i billetskranken for en fototilladelse.

Vi tager ikke ansvar for ophavsretslige spørgsmål mellem fotograf og kunstner.

GDPR

Læs om ARKENs persondatapolitik her.

Hunde

Hunde må ikke medtages på museet.
Det er tilladt at medtage service- og førerhund.

Institutioner og skoler

Det er gratis for skoler at booke en tid til et kig-selv-besøg på museet. Kig-selv-besøg skal altid bookes senest 10 dage i forvejen hos ARKEN Undervisning her.

Grupper, der kigger selv, bedes tage hensyn til ARKENs undervisningsforløb og omvisninger.

Registreret hjemmeskoling

ARKEN tilbyder gratis entré til registrerede hjemmeskoleundervisere i forbindelse med undervisning. Ønsker du som hjemmeskoleunderviser at besøge ARKEN i forbindelse med undervisning bedes du booke dit besøg 10 dage forinden. Send en mail til booking@arken.dk med ønske om besøgsdag og antal undervisere og elever. Det er muligt at booke besøg onsdag – fredag fra kl. 11-17. Ved besøget skal fremvisesdokumentation fra kommunen.

Mad og drikke

Mad og drikke må ikke medbringes i udstillingsområderne. I stedet henviser vi til museets café, der tilbyder lækre menuer for børn og voksne. Medbragt mad og drikke må ikke nydes indenfor på museet.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal sættes på lydløs af hensyn til de øvrige gæster.

Puslebord

Der findes pusleborde på både herre- og dametoiletterne i underetagen.

Ishøj Strand

Lige uden for døren ligger en af Danmarks smukkeste sandstrande, og det er derfor også muligt at kombinere en museumstur på ARKEN med en strandtur for hele familien. Stranden følger en kystlinje på 7 km, og der er derfor rigeligtplads at boltre sig på. Med faciliteter som badebro, livredder i sommerperioden, legeplads og kiosk er Ishøj Strand meget børnevenlig.

Strandparken

Der er mulighed for at gå på opdagelse i Strandparken i området omkringmuseet. Strandparken består af åbent kystlandskab, græsarealer, klitter, strand, skov og et havneområde, der bindes sammen af et udviklet net af veje og stier – her er der god mulighed for cykel-, løbe- og gåture. Strandparken byder også på et rigt dyre- og planteliv.

Find vej

ARKEN Museum for Samtidskunst
Skovvej 100
2635 Ishøj

Tog og bus

Det tager 16 minutter at komme med tog fra Københavns Hovedbanegård til Ishøj Station (linje E). Tag S-toget linje A mod Solrød/Hundige eller linje E mod Køge og stå af i Ishøj. Cyklen er gratis at tage med i toget, men du kan også tage buslinje 128 fra Ishøj Station, som kører direkte til museet – det tager ca. 5 min.

Du kan også gå fra Ishøj Station til ARKEN via et stisystem ARKEN WALK. Det tager ca. 20 min. (2,6 km.). Følg Jeppe Heins legende røde lygtepæle fra stationen frem til museet.

Cykel

Der er cykelrute fra København direkte til museet i Ishøj.
Planlæg din tur med Rejseplanen. Cykelparkering er placeret i områderne ved de to adgangsbroer på højre side af Skovvej.

Parkering

Det er gratis at parkere ved museet. Der er etableret parkeringsplads langs med Skovvej. Det anbefales, at museets besøgende parkerer ved den første indkørsel mod museet samt at bilen tømmes for værdigenstande.

Handicap-parkering

Anden adgangsbro fra Skovvej leder over til handicapparkering, der er placeret ved museets hovedindgang. Det er tilladt at afsætte gæster ved museets hovedindgang. Parkering på øen er kun tilladt, hvis der forefindes et blåt HC-skilt i forruden.

Private omvisninger

Giv familie, venner, kollegaer eller din kunstklub en særlig oplevelse på privat omvisning med en af museets kunstformidlere. Omvisningen kan bookes af grupper på maks. 30 personer og varer 50 min. Vi tilpasser gerne efter ønsker og behov. Bestilling og afbestilling af privat omvisning skal ske senest 10 dage før den planlagte omvisning ved at skrive til booking@arken.dk.

Offentlige omvisninger

Få indblik i museets aktuelle udstillinger på vores omvisninger hver torsdag aften kl. 19 og hver søndag eftermiddag kl. 14. Omvisningerne starter ved den store stenblok i foyeren og varer 50 min. Omvisningerne er gratis med entré til museet.