Ledige stillinger

Tak for din interesse.
Hvordan du søger evt. ledige stillinger, praktik og uopfordrede ansøgninger kan ses nedenfor.

Uopfordret/praktik

ARKEN modtager kun uopfordrede ansøgninger til praktik og jobs på disse e-mails:
Uopfordrede ansøgninger modtages på uopfordret@arken.dk
Uopfordrede praktikforespørgsler modtages på praktik@arken.dk
Bemærk venligst: Ansøgninger og forespørgsler sendt til andre e-mails bliver ikke læst.

Økonomi- og administrationschef

Vil du være med til at lede et af Danmarks største museer? 

Bliv en central del af ARKENs ledelse som økonomi- og administrationschef med ansvar for museets økonomi og administration, IT, butik og café.

ARKEN Museum for samtidskunst søger en erfaren og dynamisk økonomi- og administrationschef, der kan bidrage med både strategisk økonomistyring og effektiv organisationsudvikling. Med en ny strategi under implementering er museet i en spændende udviklingsfase, hvor alle processer og systemer styrkes.

Som vores nye økonomi- og administrationschef vil du spille en helt central rolle i museets videreudvikling og være med til at lede og forme fremtiden for samtidskunst. Dine overordnede ansvarsområder bliver:

Strategisk økonomistyring: Du vil få det overordnede ansvar for museets økonomistyring og komme til at arbejde strategisk og datadrevet for at støtte museets udviklingsrejse.

Organisationsudvikling: Du vil skulle udvikle og implementere processer og procedurer, der støtter effektive arbejdsgange og serviceleverancer.

Ledelse: Du kommer til at indgå i museets øverste chefteam og vil referere til ARKENs direktør, og du skal således bidrage til både den strategiske og den operationelle ledelse.

For at passe godt ind i rollen og på ARKEN skal du have lyst til at arbejde i en kreativ branche, hvor der er en stærk innovationslyst og skiftende kreative projekter, og du trives i en stilling med mange fagligheder i spil samtidig. Desuden lægges der blandt andet vægt på disse kompetencer:

  • Du har en relevant uddannelse, solid erfaring med strategisk økonomistyring og årelang erfaring med ledelse.
  • Du trives med en blanding af drift og forretningsudvikling og har erfaring med strategisk planlægning og implementering.
  • Du har stærke lederevner med evnen til at motivere og udvikle et mangfoldigt team på flere organisatoriske niveauer.
  • Du har fremragende kommunikationsevner og evnen til at opbygge relationer med et bredt spektrum af interessenter.
  • Du ser det som en væsentlig ledelsesopgave at bidrage til det gode arbejdsmiljø med en anerkendende tilgang.

Du kan læse mere om stillingen og kravene til den samt om ARKEN som arbejdsplads i job- og personprofilen her (PDF), hvor du også finder information om rekrutteringsprocessen.
Stillingen søges via genitor her.
Ansøgningsfristen er den 27. maj 2024 kl. 9.00.