Lej museet, Eventafdeling, Koncert- og konferencesal, FilmsalenFoyer, Detlefs-salen, Kunstaksen, Café, Erhvervsklub Arken

Lej museet

ARKEN ligger enestående midt i skøn natur med udsigt over Køge Bugt. Mødet mellem kunsten og naturen gør museet til et fantastisk sted at afholde events og arrangementer.

Det er let at komme til museet med bil, på cykel og i tog. Her er masser af gratis parkeringspladser samt et skønt køkken, hvor vi laver mad fra bunden og kan håndtere specialønsker.

Her kan I afholde store konferencer, gallamiddage, produktlanceringer, prisoverrækkelser, photo shoots, modeshows, firmaworkshops, firmaarrangementer, receptioner og mindre møder. Museet kan også lægge rammer om bryllupper.

Museets flotte arkitektur, udstillingerne, skulpturparken og stranden skaber de perfekte omgivelser for ethvert arrangement. Vi har i alt otte lokaler til udlejning: Koncert- og konferencesalen, Filmsalen, ARKENs foyer, DETLEFS·SALEN, Kunstaksen, Asger Jorn-Galleriet, Erhvervsklub ARKEN-lokalet og ARKEN Café.

Overvej også om du vil berige din konference, dit møde eller event med et inspirerende besøg i museets udstillinger, en kreativ workshop, en privat omvisning eller et foredrag. I fællesskab kan vi udvikle det, som passer bedst til din event.

Eventafdeling


Museets gæster kommer i første række. Derfor står vores erfarne eventafdeling klar til at skræddersy hvert tilbud og sammensætte arrangementer i tæt parløb mellem jer og ARKENs køkken og teknikere. Vi sørger for at koordinere alt fra opsætning af interiør, lyd og AV-udstyr til forplejning, og vi assisterer med kreative indspark.

I er altid velkomne til at komme forbi til en uforpligtende samtale og fremvisning af vores lokaler. Vi kan kontaktes på events@arken.dk.'

Koncert- og konferencesal

Scenen er sat i museets største og mest fleksible sal. Salen kan nemt og hurtigt reguleres efter jeres behov, og den er derfor ideel til ’forvandlingskonferencer’, hvor en konferencesal med faglige indlæg hurtigt skal forvandles til at rumme gruppearbejde eller en middag med hvide duge og specielle lyseffekter.

AV-udstyr er fast installeret. Museets egen tekniker medvirker til at skabe den rette stemning til jeres arrangement. Ved leje af salen får I desuden gratis adgang til udstillingerne i museets åbningstid. Koncert- og konferencesalen har plads til 260-320 personer i teateropstilling og 222 personer til siddende middag.

Udlejning: Alle ugens dage, både uden for og inden for museets åbningstid.

Filmsalen

Behagelig biografopstilling med top-akustik og AV-udstyr.

Filmsalen har 145 stationære og særdeles komfortable siddepladser. Ønsker I at have tæt kontakt og dialog med tilhørerne, danner salen den perfekte ramme.

I har mulighed for at afholde de fleste indlæg uden mikrofon. Sal ens opbygning i halvmåneform giver rummet en fantastisk akustik.

Udlejning: Alle ugens dage, både uden for og inden for museets åbningstid.

Foyer

ARKEN foyer har højt til loftet, kig til himlen og direkte adgang til både Koncert- og konferencesalen samt Filmsalen. I ARKEN Foyer er der udstillet kunst fra ARKENs egen samling og et rum, hvor man virkelig oplever ARKENs flotte arkitektur. Foyeren kan afspærres i åbningstiden, hvis det bliver nødvendigt.

ARKEN foyer egner sig til konferenceservering, stående receptioner og siddende middage. Til siddende middag er her plads til 200 personer ved rektangulære borde eller 140 personer ved runde borde. Til reception er her plads til 500 personer.

Udlejning: Alle ugens dage, både uden for og inden for museets åbningstid.

Detlefs-salen

I DETLEFS-SALEN vil I opleve et anderledes og smukt rum midt i museet. Salen kan bruges både som mødelokale, til middage, stående receptioner og workshops. Salen byder på et flot trægulv og værker fra museets samling.

Ved leje af DETLEFS-SALEN får I desuden fri adgang til udstillingerne i museets åbningstid.

Udlejning: Alle ugens dage, både uden for og inden for museets åbningstid.

Asger Jorn-galleriet

Asger Jorn-galleriet ligger i hjertet af museet og egner sig til receptioner samt mindre møder og arrangementer. Her er plads til op mod 100 gæster.

I Asger Jorn-galleriet holder I jeres møder og præsentationer omgivet af Asger Jorns fantastiske og farvestærke vægmalerier.

Lokalet er ideelt til bestyrelsesmøder, mindre netværks-arrangementer, workshops og kurser og ligger direkte i forlængelse af de gallerier, der rummer særudstillinger.

Ved leje af Asger Jorn-galleriet får I desuden fri adgang til udstillingerne i museets åbningstid.

Udlejning: Alle ugens dage, både uden for og inden for museets åbningstid, når der vises særudstillinger.

Kunstsaksen

Kunstaksen er ARKENs største udstillings- og eventrum, og det udgør en imponerende ramme til eksempelvis store middage.

Der er adgang fra Kunstaksen til museets særudstillinger.

Til en reception vil der være plads til 1000 personer. Kunstaksen kan med fordel kombineres med ARKEN foyer til velkomst og middage. Til siddende middage vil Kunstaksen kunne huse 400 personer afhængigt af særudstilling på det givne tidspunkt.

Café

Uden for ARKENs åbningstid har I mulighed for at benytte ARKEN Cafés smukke lokale.

Caféen hænger som en redningsbåd på siden af museet. Indenfor vækker det massive plankegulv minder om dækket på et skib.
Den maritime stemning fuldendes med den fantastiske udsigt over Køge Bugt.

Lokalet er ideelt til middage, receptioner og selskaber op til ca. 100 personer. Til en siddende middag er der plads til 80 personer.

Caféens terrasse kan benyttes i forbindelse med arrangementer.

Udlejning: Kan kun lejes uden for museets åbningstid.

Erhvervsklub lokale

Eksklusivt mødelokale med elegant indretning og fantastisk udsigt.

I Erhvervsklublokalet kan I nyde den flotte udsigt over Ishøj Strandpark og Køge Bugt.

Det trekantede rum er 32 m2 og byder på et eksklusivt interiør indrettet med danske designklassikere.
Rummet ligger i forlængelse af caféen.

Der er et bestyrelsesbord til 12 personer og en 75″LED-skærm med ClickShare til fremvisning af jeres præsentationer.

Perfekt til bestyrelsesmøder og små frokoster og middage.

Udlejning: Alle ugens dage, både uden for og inden for museets åbningstid.


Erhvervsklub ARKEN

Medlemmer i ERHVERVSKLUB ARKEN har særlig adgang til museets inspirerende events og netværk, fribilletter til særudstillingerne, fordelagtig pris på leje af museets lokaler med mere.

Ascom Danmark A/S
Canon Danmark A/S
Cook Medical
Danske Bank
Darkpicket – Aw Consult ApS
DLA Piper Danmark
Heka Dental A/S
Ishøj Kommune
PWC
RTM
Seerup Vinduespolering ApS
The Ninesquares
Time Gruppen
Vallensbæk Kommune
Ritzaus Bureau A/S
Aasted Aps


Medlemsfordele

ERHVERSKLUB ARKEN tilbyder en generøs pakke af fordele, deriblandt: 
Gratis mødelokale til 12 personer inkl. entré 
150 fribilletter årligt (50 fribilletter til tre særudstillinger) 
Seks KLUB ARKEN firmakort 
Eget logo på sponsorvæg og hjemmeside


Arrangementer

Særlig event i forbindelse med åbning af nye udstillinger  
Årlig ERHVERVSKLUB ARKEN-middag (to gæster fra hver virksomhed) 
Netværksarrangementer med kultur- eller forretningsorienteret indhold


Rabatter

50% på omvisninger 
10% møde- og konferencepakker 
10% i ARKEN SHOP 
5% på forplejning i ARKEN Café 
5% på workshops 
Særpris på kunstlitografier i ARKEN EDITION
Årlig medlemspris er 16.500 kr. eksklusive moms


Central beliggenhed

ARKEN ligger centralt i Ishøj, meget tæt på motorvejen, i gåafstand fra Ishøj Station og kun 20 minutters kørsel fra Københavns centrum og Københavns Lufthavn. Museet har flere hundrede gratis parkeringspladser.


Forplejning

ARKEN lægger vægt på at inddrage det kulinariske som en central del af arrangementoplevelsen på museet. Med udgangspunkt i lokale, gerne økologiske råvarer, skræddersyr vores køkkenchef menuer til alle typer arrangementer. ARKEN tilbyder alt fra receptionsmenuer med enkle retter til syv-retters tastingmenuer.


Sponsorater, fonde og partnere

ARKEN Museum for Samtidskunst huser en samling af samtidskunst i verdensklasse, laver nutidige, inspirerende udstillinger og har en nationalt anerkendt undervisningsafdeling. Takket være den generøse støtte fra vores partnere har ARKEN mulighed for at realisere museets visioner for fremtiden.

Det at være partner med ARKEN kan matche din virksomheds målsætninger på forskellig vis: Fra et partnerskab, der varer i flere år
til at sponsorere et enkeltstående event. Det kunne være en udstilling, et undervisnings- eller forskningsprogram
eller et specifikt projekt.

Vi ser frem til at bruge vores kreativitet i formuleringen af et passende forslag med fordele, der passer perfekt til jer. Fordelene kan findes på områderne:
Relationspleje – mød virksomhedens kunder på en ny måde gennem specielle arrangementer i museets enestående kunstneriske og arkitektoniske omgivelser.
Medarbejderloyalitet – deltag i en teambuildingworkshop eller inviter medarbejderne og deres familier til en familiedag.
Corporate & social responsibility – adopter et undervisningsforløb
Brand management – skab en kreativ kontekst til dit brand og bliv associeret med Danmarks førende museum for samtidskunst.

ARKEN vil gerne takke sine nuværende virksomhedspartnere for deres støtte.


Kontakt

Kontakt os for mere information, et uforpligtende tilbud og fremvisning på events@arken.dk.
Vi hører meget gerne fra dig.