Sanddagen tilbyder et stort kollektivt strandværksted, der i år har overskriften ‘’UNDER HIMLEN’’. Sammen med Billedkunstner Rune Fjord og ARKENs undervisningsteam kan man gå på opdagelse i de naturlige omgivelser omkring ARKEN. I fællesskab skaber og udstiller vi et stort midlertidigt strandkunstværk, der handler om forholdet mellem kunst, natur, landskab og mennesker og stiller spørgsmål til, hvordan vi kan agere på måder, der genforbinder os til de cirkulære principper i den natur, som vi mennesker er en del af.

Alle kan være med, man behøver ikke forudgående kendskab - i kunsten er der nemlig ikke noget rigtigt og forkert, og der er rum til at være kreativ og forestille sig nye verdener. På Sanddagen flytter denne legende tilgang med ud på stranden og er med til at gøre dagen til noget helt specielt.

Strandværkstedet stiller redskaber og platforme til rådighed, og benytter sig af naturelementer, som findes i strandparken

Strandværkstederne er åbne lørdag d. 8. juni og søndag d. 9. juni fra 11.00 – 16.30, og man kan komme og gå, som man har lyst.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Mødested: Find os på stranden for enden af flagalléen

Pris: Gratis

Sanddagen er blevet til med støtte fra lokale Vestegnskommuner og Statens Kunstfond.

Foto: Freja Vesterløkke