SAVE THE DATE

TAG VENNERNE MED – GRATIS ADGANG

ANISH KAPOOR – UNSEEN
11.04.24 - 20.10.24

PROGRAM
18.00 dørene + barer åbner
18.00 - 21.30 DJ Mads Axelsen
18.30 tale ved Marie Nipper
21.30 tak for i aften

Hver 15 min. kører der ekstra Movia-busser fra Ishøj Station til Arken og retur.

Oplev radiovært & DJ Mads Axelsen der til ferniseringen vil lave et eksklusivt DJ-set specialdesignet til udstillingen, som vil bestå af et mix af både nyt, gammelt, ikke-udgivede sange, bastunge beats samt drømmende soundscapes, man kan forsvinde ind i.
Mads Axelsen er Radiovært på søndagsprogrammet "Vær.Her.Nu" på P6Beat, hvor han hver uge præsenterer det bedste indenfor alternativ ny musik. Han er lyddesigner og har tidligere bl.a. lavet musik for Lemaire, Aesop, Chart Art Fair, ACNE, samt DJ'et på anerkendte spillesteder både i Danmark og rundt omkring i Europa.

Anish Kapoors monumentale skulpturer og installationer taler direkte til vores sanser og følelser. Hans unikke blik for materialer, former, farver og overflader gør, at vi bliver draget og forført af hans værker, som – ofte helt bogstaveligt – vender verden på hovedet. Kapoors værker har været vist på de største udstillingssteder i verden, og han har samtidig skabt en række markante værker til offentlige rum.

Udstillingen på ARKEN viser et udvalg af Kapoors mest betydelige værker i stor skala skabt i løbet af kunstnerens mere end 40 år lange karriere. Udstillingen vil brede sig over størstedelen af ARKENs sale – fra museets Kunstakse og ud i de tilstødende gallerier.