Ledige stillinger

Læs mere om ledige stillinger på ARKEN
Ledige stillinger

Uopfordret/praktik

ARKEN modtager kun uopfordrede ansøgninger til praktik og jobs på disse e-mails:

Uopfordrede ansøgninger modtages på [email protected]

Uopfordrede praktikforespørgsler modtages på [email protected]

Bemærk venligst: Ansøgninger og forespørgsler sendt til andre e-mails bliver ikke læst.

HR-koordinator

ARKEN søger en HR-koordinator, som brænder for at drive vores HR-udvikling parallelt med administrative, personalemæssige opgaver. Trives du som specialisten, der kan besvare spørgsmål om HR? Er du en positiv HR go-to-person, der får energi af at hjælpe ledere og kolleger? Så kan du blive krumtappen i ARKENs nye HR-afdeling, hvor du får mulighed for at sætte dit positive aftryk i gode og effektive HR-processer.

Opgaver for den nye HR-koordinator

Som HR-koordinator på ARKEN er du med til at udvikle den moderne arbejdsplads, hvor der er fokus på det gode arbejdsliv. Du bliver tovholder på bl.a. arbejdsgruppen ”ARKEN i Balance”, udvikling af personalehåndbog samt personalepolitikker, og du kommer til at koordinere de månedlige medarbejdermøder ”Magic Mondays”, samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøorganisation. Endvidere skal du stå for den daglige administrative HR-drift i forbindelse med ansættelseskontrakter, on- og offboarding, koordinere den fælles HR-mailboks m.v.

Profil for den nye HR-koordinator

ARKEN lægger vægt på, at du bidrager til det gode samarbejde på tværs af organisationen, og at du kan se dig selv i flere af følgende punkter:

  • Har en relevant HR-faglig baggrund
  • Har kendskab til ansættelsesret
  • Er struktureret og detaljeorienteret
  • Er empatisk og forandringsparat

Du tilbydes

At være med til at præge museets udvikling i en nyoprettet stilling med et strategisk HR-fokus.
At blive en del af den spændende forandringsproces, som ARKEN er midt i.
At arbejde på en fantastisk smuk beliggenhed.
En spændende og alsidig hverdag, hvor du refererer til økonomichefen, som også har ansvaret for HR og IT.

Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer/uge fordelt over mandag-torsdag.

Baggrund – kort om ARKEN

ARKEN er et modigt, nytænkende og relevant museum, der engagerer det brede publikum. Vi præsenterer dansk og international kunst i særklasse og tilbyder høj kvalitet i alle vores forretningsområder. Vi skaber engagerende formidling og møder gæsterne med et varmt værtskab.

Ansøgning

Send et uddybende CV via Jobindex.

Indledende telefoninterviews afholdes løbende, og samtaler på ARKEN forventes afholdt i november. Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til økonomichef Cristina Gustenhoff på mail [email protected], som besvares efter uge 42.

ARKEN ønsker at afspejle samfundet, og vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder.

SE OGSÅ