Ledige stillinger

Læs mere om ledige stillinger på ARKEN
Ledige stillinger

Køkkenchef med F&B ansvar

At komme på ARKEN er også en kulinarisk oplevelse og vores besøgende værdsætter lækker mad, hvis kvalitet og udvalg tiltaler både voksne og børnefamilier. Vores konferencegæster forventer den unikke event og museet danner ofte ramme om store fester, hvor menuen tilpasses gæsternes ønsker. Vi har også en ambition om at blive det lokale samlingspunkt og tilbyde fællesspisninger.

Vi søger en køkkenchef med F&B ansvar, der har masser af idéer og som har lyst til at give vores gæster en kvalificeret og tidssvarende madoplevelse.

Ansøgninger modtages kun via Jobindex.
Link til opslag

Café søger en faglært kok

ARKEN er på en rejse, hvor nytænkning og udvikling står i centrum, og vi søger i den forbindelse en ny kollega, der skal være med til at give vores gæster gode madoplevelser.

At komme på ARKEN er også en kulinarisk oplevelse og vores besøgende værdsætter lækker mad, hvis kvalitet og udvalg tiltaler både voksne og børnefamilier. Vores konferencegæster forventer den unikke event, hvor alt spiller fra start til slut og museet danner ofte ramme om store fester, hvor menuen tilpasses gæsternes ønsker.

Vi er et team med rigtig godt sammenhold som består af dygtige tjenere og faglærte kokke fordelt på fuldtids- og timeansatte.

Ansøgninger modtages kun via Jobindex.
Link til opslag

Business Controller

ARKEN søger en business controller, som brænder for udvikling af forretningsanalyser, der kan rapporteres gennem PowerBi.

Vi tilbyder et alsidigt job med gode arbejdsvilkår i en spændende virksomhed, som er midt i en forandringsrejse. Du får bl.a. mulighed for at være med fra starten af ARKENs nye set up i PowerBI sammen med økonomichefen og et konsulentfirma.

Ansøgninger modtages kun via Jobindex.
Link til opslag

Uopfordret/praktik

ARKEN modtager kun uopfordrede ansøgninger til praktik og jobs på disse e-mails:

Uopfordrede ansøgninger modtages på [email protected]

Uopfordrede praktikforespørgsler modtages på [email protected]

Bemærk venligst: Ansøgninger og forespørgsler sendt til andre e-mails bliver ikke læst.

SE OGSÅ